Skip to main content

Το ΣΕΦ έγινε Παιδόπολη

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης 2010-2011, φιλοξένησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην προπόνηση της ομάδας το απόγευμα της Πέμπτης, τη Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» που δραστηριοποιείται στον τομέα της Παιδικής Προστασίας.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης 2010-2011, φιλοξένησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην προπόνηση της ομάδας το απόγευμα της Πέμπτης, τη  Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» που δραστηριοποιείται στον τομέα της Παιδικής Προστασίας.

Παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών που φιλοξενούνται στη μονάδα, φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες της ομάδας μας, πήραν αυτόγραφα και αναμνηστικά δώρα από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενώ δεν έλειψε και η συζήτηση μεταξύ παικτών, προπονητών και παιδιών για το μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Η Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» αναλαμβάνει τη φιλοξενία , την εκπαίδευση , τη διασκέδαση των παιδιών που αποδεδειγμένα είναι απροστάτευτα και στερούνται οικογενειακής φροντίδας . Στους σκοπούς της Παιδόπολης περιλαμβάνεται και η προετοιμασία των παιδιών για την ομαλή ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο, είτε με την επιστροφή τους στο φυσικό περιβάλλον είτε  με την τοποθέτηση τους σε ανάδοχη οικογένεια και στη συνέχεια, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν στην υιοθεσία τους. Στην Παιδόπολη μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 32 παιδιά.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα φιλοξενήσει τα παιδιά και στον αγώνα του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου για την πρώτη φάση των Play-offs.