Skip to main content

Θρυλικές φωτοστιγμές

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνεχίζει να σας βάζει στο παιχνίδι με ένα ακόμα διαγωνισμό. Μέσα από την επίσημης σελίδα της ομάδας στο Facebook (www.facebook.gr/olympiacosbc.gr) μοιραστείτε μ’ όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού τις χαρές που ζήσατε στην ιστορική σεζόν 2011-2012 και έχετε αποτυπώσει σε κάποια φωτογραφία.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνεχίζει να σας βάζει στο παιχνίδι με ένα ακόμα διαγωνισμό. Μέσα από την επίσημης σελίδα της ομάδας στο Facebook (www.facebook.com/olympiacosbc.gr) μοιραστείτε μ’ όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού τις χαρές που ζήσατε στην ιστορική σεζόν 2011-2012 και έχετε αποτυπώσει σε κάποια φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν πρωταγωνιστές εσάς ή τα μέλη της ομάδας μας και πρέπει να είναι από τη σεζόν 2011-12.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό πρέπει να κάνετε LIKE στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο FACEBOOK. Στη συνέχεια ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας από την πορεία του Ολυμπιακού προς την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας τη σεζόν 2011-12 και καλείτε τους φίλους σας στο Facebook να κάνουν LIKE στη φωτογραφία που ανεβάσατε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του διαγωνισμού.

Οι φωτογραφίες διέπουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Ανεβάσετε αποκλειστικά φωτογραφίες που έχετε τραβήξει-δημιουργήσει εσείς οι οποίες είναι σίγουρα απαλλαγμένες από δικαιώματα τρίτων.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φωτογραφιών με τα οποία θα συμμετέχετε στο διαγωνισμό.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 12/07/2012 μέχρι τις 25/07/2012 και στην ανάδειξη των νικητών παίζετε εσείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο αφού θα πρέπει να καλέσετε τους φίλους σας στο FACEBOOK να στηρίξουν τη συμμετοχή σας κάνοντας LIKE στις φωτογραφίες σας.

Για να μπείτε στο διαγωνιμό κάντε κλικ εδώ...


Δώρα διαγωνισμού…

Συνολικά θα δοθούν 15 δώρα. Εκτός του ενός εισιτηρίου διαρκείας θα δοθούν ακόμα 4 επίσημες φανέλες με τις υπογραφές των Βασίλη Σπανούλη – Γιώργου Πρίντεζη – Κώστα Παπανικολάου – Κώστα Σλούκα – Βαγγέλη Μάντζαρη, 5 μπάλες μπάσκετ με τις υπογραφές των Βασίλη Σπανούλη – Γιώργου Πρίντεζη – Κώστα Παπανικολάου – Κώστα Σλούκα – Βαγγέλη και 5 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ από το Official Olympiacos B.C. Store. 2