Skip to main content

Εύκολα και στην Πυλαία…

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν περίπατο στην Πυλαία και επικράτησαν εύκολα του ΠΑΟΚ με 77-49 έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Έρτσεγκ, Σπανούλη και Νίλσεν και τους 12 παίκτες να μοιράζονται το χρόνο πάνω στο παρκέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν περίπατο στην Πυλαία και επικράτησαν εύκολα του ΠΑΟΚ με 77-49 έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Έρτσεγκ, Σπανούλη και Νίλσεν και τους 12 παίκτες να μοιράζονται το χρόνο πάνω στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε χωρίς τους Παπαλουκά, Μπουρούση, Βασιλόπουλο και Κέσελ επέβαλλε από το ξεκίνημα το ρυθμό του και δυσκολεύτηκε από τους γηπεδούχους μόνο στην πρώτη περίοδο.

Διαιτητές: Αναστόπουλος, Παπαπέτρου, Ταβουλαρέας
Τα δεκάλεπτα: 14-18 , 22-37 , 36-55 , 49-77
Ανά δεκάλεπτο: 14-18, 8-19, 14-18, 13-22
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 14 , Αράπης , Αποστολίδης 3(1) , Δέδας 4 , Ντόζιερ 9 , Σπυρόπουλος , Γιαννακίδης 5 , Καλλές 8 , Γκεγέφσκι 6 , Καλαμπάκας.
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Νεστέροβιτς 6 , Γκόρντον 8(2) , Σπανούλης12(2) , Πελεκάνος3(1) , Μαυροκεφαλίδης 6 , Χαλπερίν 5(1) , Γλυνιαδάκης 2 , Νίλσεν 12 , Παπανικολάου , Έρτσεγκ 15 , Τεόντοσιτς 5 , Κατσίβελης 3.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ: Ξέρω ότι μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ που έχει προσφέρει τόσα στο μπάσκετ περνάει δύσκολες στιγμές. Χρειαζόμασταν ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Καταλαβαίνω τα προβλήματα και την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ και εύχομαι να βρουν τη λύση. Πιστεύω ότι θα το κάνουν. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε, θέλουμε πολύ να έχουμε ατομική συγκέντρωση και οι παίκτες και οι προπονητές γιατί είμαστε στην περίοδο που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Σήμερα παίξαμε με όλους τους παίκτες κι αυτό είναι κάτι θετικό.

Δεν ψάχνω δικαιολογίες λόγω του προγράμματος, αυτές είναι οι συνθήκες. Ευτυχώς που έχω παίκτες δουλευταράδες.

Αυτή η κατάσταση που περνά η Ελλάδα, εύκολα περνά και στον αθλητισμό. Δείτε τι γίνεται στην Κροατία με την τεράστια παράδοση και με το νέο γήπεδο που έχτισαν και είναι άδειο. Εμείς που είμαστε στο μπάσκετ πρέπει να παλέψουμε και να φτιάξουν και οι ομάδες καλύτερες συνθήκες για να μην υπάρχουν άδεια γήπεδα. Πρέπει να γίνει παραπάνω δουλειά. Δεν γίνεται να μη γίνεται τελικός κυπέλλου λόγω του φόβου. Όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι.

ΜΑΤ ΝΙΛΣΕΝ: Είναι μια δύσκολη περίοδο χωρίς παιχνίδια για μας και πρέπει να παίζουμε ως ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια . Να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια, έκαναν ότι μπορούσαν παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Αν συνεχίσει έτσι έχει πολύ τύχη να είναι στον τελικό της Ευρωλίγκα και μακάρι να το πάρει. Ο κ. Ίβκοβιτς ήθελε δυνατά παιχνίδια για να είναι η ομάδα του έτοιμη, φανταστείτε εμείς που δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση για να ετοιμάσουμε την ομάδα. Ελπίζουμε ότι κάτι μπορούμε να διορθώσουμε για να έχουμε καλύτερη εικόνα στα πλέι οφ.

Την περασμένη εβδομάδα κάναμε πέντε προτάσεις και κανείς δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Προσπαθούμε κι αν έχουμε κάτι θα ανακοινωθεί επίσημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα κάνοντας προπονήσεις με τους έφηβους, αλλά όσοι ήμασταν στο γήπεδο κάναμε ότι μπορούσαμε. Σε θέμα τακτικής δεν τα καταφέραμε σήμερα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά έπρεπε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Όσοι έχουμε μείνει θα προσπαθήσουμε για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά και νομίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο ξέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.