Skip to main content

Γίνε εθελοντής στους Πρωταθλητές

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας αιτήσεων Εθελοντών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό την ανάπτυξη του Προγράμματος Εθελοντισμού και την επέκταση του και σε άλλους τομείς.

Ο βασικός στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες στις δραστηριότητες της ομάδας, να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών κατά τη διάρκεια των αγώνων,  να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στις προσπάθειες της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε διάφορους τομείς μέσα από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης και να ζήσουν μοναδικές στιγμές στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση της κορυφής!

Τη μοναδική αυτή εμπειρία θα μπορέσουν να ζήσουν όσοι ενδιαφερόμενοι άνω των 18 ετών επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές του Ολυμπιακού αφού συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία των προσωπικών συνεντεύξεων.

Ξεκινάει διαδικασία αποστολής των αιτήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013  στα παρακάτω τμήματα

•    Υπηρεσίες video/φωτογραφία
•    Τομέας Entertainment
•    Τομέας Υπηρεσιών θεατών
•    Τομέας Marketing-Branding

Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρίσκονται στο site της ομάδας μας  www.olympiacosbc.gr ,ενώ μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία και το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

H περίοδος αποστολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 21.09.2012.