Skip to main content

Οι πρώτες κατοστάρες...

Το πρώτο βίντεο που δημιούργησε και ανέβασε στο Youtube το Olympiacos BC TV ήταν στις 2 Φεβρουαρίου 2010 μ’ αφορμή την παρουσία των Special Olympics στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Εφές Πίλσεν.

Το πρώτο βίντεο που δημιούργησε και ανέβασε στο Youtube το Olympiacos BC TV ήταν στις 2 Φεβρουαρίου 2010 μ’ αφορμή την παρουσία των Special Olympics στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Εφές Πίλσεν.

Το συγκεκριμένο βίντεο είχε μόλις 85 views.

Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και η δειλή προσπάθεια που είχαμε ξεκινήσει έγινε η αγαπημένη συνήθεια των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Το κανάλι των Back2Back Πρωταθλητών Ευρώπης αισίως ξεπέρασε τους 30.000 συνδρομητές, τα βίντεο που μπορείτε να δείτε κλικάροντας τη διεύθυνση www.youtube.com/olympiacosbc είναι 651, τα συνολικά views έχουν εδώ και καιρό ξεπεράσει τα 6.000.000 και πλέον έχουμε και τα πρώτα μας βίντεο πάνω από τις 100.000 παρακολουθήσεις.

Το Olympiacos BC TV είναι το πρώτο κανάλι σε συνδρομητές ανάμεσα στις ομάδες της Ευρωλίγκας εξαιρουμένης της Μπαρτσελόνα και της Γαλατασαράι που δεν έχουν αμιγώς μπασκετικά κανάλια και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.

Η σχετική λίστα…

TEAMS OFFICIAL YOUTUBE CHANNELS

ΟΜΑΔΑ            ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Ολυμπιακός            30.869
Ρεάλ Μαδρίτης            11.716
Μακάμπι Τ.Α.            8.649
Παναθηναϊκός            7.997
Ερυθρός Αστέρας        7.642
Ζαλγκίρις            3.813
Μπάγερν Μ.            3.199
Αναντολού Εφές        2.993
ΤΣΣΚΑ Μόσχας            2.433
Αρμάνι Μιλάνο             1.736

Όχι αμιγώς Youtube Channel
Μπαρτσελόνα             1.152.974
Γαλατασαράι            101.573

Όσο για τα βίντεο που ξεπέρασαν το φράγμα των 100.000 views; Ο Σπανούλης ο νεότερος ξεπέρασε τον πατέρα του και τον Γιώργο Πρίντεζη. Στην κορυφή της λίστας με τα πιο δημοφιλή βίντεο και το πρώτο που «έσπασε» την κατοστάρα είναι αυτό που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης των «ερυθρόλευκων» για το Λονδίνο με τον Σπανούλη να κάνει σκάουτινγκ τους αντιπάλους στο Φάιναλ Φορ και τον Γιώργο Πρίντεζη να απολαμβάνει το τσάι του. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει 100.955 views…


Ποιο βίντεο είναι πρώτο; Ο μικρός Θανάσης Σπανούλης που μετά το παιχνίδι με τον Άρη έπαιξε μπάσκετ με τους φίλους τους στο παρκέ του ΣΕΦ. Το συγκεκριμένο βίντεο ξεπέρασε τις 101.000 μέσα σε τρεις μέρες και η καταμέτρηση συνεχίζεται…


 

Γι’ αυτή τη δική σας αποδοχή και ανταπόκριση θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σας υποσχεθούμε ότι καθημερινά θα γινόμαστε καλύτεροι.

Υ.Γ. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει τις επόμενες μέρες. Αναζητούμε την ιδανική ημερομηνία προκειμένου να προβληθεί ζωντανά από το κανάλι μας όπως γίνεται με τις συνεντεύξεις Τύπου και τις ανοιχτές προπονήσεις πριν τα παιχνίδια της ομάδας στην Ευρωλίγκα.