Skip to main content

Τα εγκαίνια του Official Olympiacos B.C. Store

Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11/2011) τα εγκαίνια του Official Olympiacos B.C. Store παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς και παικτών του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού και ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης ήταν αυτοί που έκοψαν την κορδέλα και ουσιαστικά επισημοποίησαν την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ: Είναι μεγάλη μας χαρά που ανοίγει το πρώτο μαγαζί της ομάδας μπάσκετ και να ξέρουμε που να στείλουμε τους φίλους που θέλουν να προμηθευτούν τα πράγματα της ομάδας. Πιστεύω ότι αυτή η εκδήλωση θα βοηθήσει και λίγο την ομάδα σε μια σημαντική περίοδο για μας. Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα όπως έχω πει από την αρχή. Πρέπει να ρολάρουμε και να σταματήσουν λίγο και οι τραυματισμοί που μας έχουν ταλαιπωρήσει. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν σίγουρα.

Πρέπει να ετοιμάσουμε ένα, ένα τα παιχνίδια και αρχή να κάνουμε με το Περιστέρι. Αν είχαμε κερδίσει στο τελευταίο σουτ και την Κάχα Λαμποράλ και την Καντού δεν θα είχε αλλάξει τίποτα  στην κατάσταση που υπάρχει τώρα. Η ομάδα θα μάθει πολλά απ’ αυτά τα παιχνίδια. Είχαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλουμε μια βοήθεια, μια μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα.

Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις αποφάσεις των Ανώτερων Δικαστηρίων. Είμαι προπονητής και η δουλειά μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα.

ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Είναι πολύ σημαντικό για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός να μη μένει μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός έχει μπασκετικό μαγαζί κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο για όλους και κυρίως για τον κόσμο. Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ να εγκαινιάσουμε το μαγαζί κι εύχομαι να πάει καλά το μαγαζί, να το στηρίξει ο κόσμος και μέσα από τις δικές μας επιτυχίες να πάει καλύτερα.

Όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πάντα υπάρχει πίεση γιατί θες να κερδίζεις πάντα. Τα τρία παιχνίδια που έρχονται με Νανσί, Παναθηναϊκό και Μπιλμπάο είναι πολύ κρίσιμα, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα έχει το σθένος και την αγωνιστική φιλοσοφία να κερδίσει τα παιχνίδια και να ανέβει η ψυχολογία μας. Αυτή η ομάδα χρειάζεται ψυχολογία και πιστεύω ότι θα έρθει μέσα από τις νίκες.