Skip to main content

Τρεις «ερυθρόλευκοι» στο Official Olympiacos B.C. Store

Παραμονές του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κάιλ Χάινς και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους επισκέφτηκαν το Official Olympiacos B.C. Store.

Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους φίλους, να υπογράψουν αυτόγραφα και να μιλήσουν τόσο για τη μπουτίκ όσο κυρίως για τον αγώνα με τους Τούρκους…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: "Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου για εμάς. Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Είναι σημαντικό σε μια τόσο δύσκολη περίοδο να έρθει κάποιος στο Official Olympiacos B.C. Store και είτε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μας είτε να προμηθευτεί προϊόντα για το σχολείο και το γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα. Μας ενδιαφέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι δίπλα στην ομάδα.

Η ήττα από τη Μπιλμπάο μας στεναχώρησε. Η πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολη. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Θα είναι μια ανταγωνιστική χρονιά και θα προσπαθήσουμε και εμείς να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Δεν θα πρέπει να απογοητευτούν κάποια νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα (σ.σ: από την ήττα από τη Μπιλμπάο) και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Το φιλικό με την Φενερ ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από ό,τι θα είναι το αυριανό. Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας και μου φαίνεται πως έχουν κάνει και δύο τρεις προσθήκες από τότε. Το αυριανό είναι ένα παιχνίδι Ευρωλίγκα το οποίο παίζεται στην έδρα μας και χρειάζεται να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι.

ΚΑΪΛ ΧΑΪΝΣ: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα δώσουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας. Το περιμέναμε πως και πως και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, ο χρόνος είναι υπέρ μας και κάθε μέρα προπονούμαστε σκληρά, κάνουμε καλή δουλειά και κοιτάμε μπροστά γιατί η χρονιά είναι μεγάλη». Και συνέχισε αναφερόμενος στην Φενέρ: "Πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα. Εμείς, όμως, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Και θα τα καταφέρουμε εάν παίξουμε την άμυνα που θέλει ο προπονητής μας. Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα "μικρά" πράγματα, στις λεπτομέρειες που λέμε. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Θα πρέπει να πηγαίνουμε όλοι στο ριμπάουντ και να βγάλουμε τον ενθουσιασμό μας στο γήπεδο. Έτσι θα πάρουμε τη νίκη».

ΜΑΡΤΙΝΑΣ ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ: "Περιμένουμε να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Έχω ακούσει πολλά για τους φιλάθλους μας και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Περιμένω να μας υποστηρίξουν". Και ολοκλήρωσε: "Η Φενέρ είναι καλή ομάδα. Οι τουρκικές ομάδες έχουν πολλά λεφτά τώρα, έχουν πάρει καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και να πάρουμε τη νίκη".