Skip to main content

Με την Airfasttickets στη Βραζιλία

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός ανοίγει τα… φτερά του για Βραζιλία, αλλά πριν το υπερατλαντικό ταξίδι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΣΕΦ η παρουσία της συνεργασίας με την Airfasttickets που θα αποτελέσει τον υποστηρικτή των «ερυθρόλευκων» στην προσπάθεια για την κατάκτηση του Intercontinental Cup στο Σάο Πάολο.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός ανοίγει τα… φτερά του για Βραζιλία, αλλά πριν το υπερατλαντικό ταξίδι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΣΕΦ η παρουσία της συνεργασίας με την Airfasttickets που θα αποτελέσει τον υποστηρικτή των «ερυθρόλευκων» στην προσπάθεια για την κατάκτηση του Intercontinental Cup στο Σάο Πάολο.

Στο πάνελ βρέθηκαν και μίλησαν ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Νίκος Λεπενιώτης, η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Airfasttickets στην Ελλάδα κυρία Νατάσα Παγώνη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Μπαρτζώκας και ο αθλητής της ομάδας κ. Γιώργος Πρίντεζης.

ΝΙΚΟΣ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ: «Είναι το δεύτερο ταξίδι εκτός Ευρώπης μετά το 2009 και το ταξίδι στο ΝΒΑ. Το θεωρούμε σημαντικό τόσο για το brand μας όσο και για όλους τους φιλάθλους εντός και εκτός Ελλάδας. Έχουμε δεχτεί πολλά email από φιλάθλους. Είμαστε χαρούμενοι που βγαίνουμε εκτός Ευρώπης και να γίνουμε γνωστοί σε μια περιοχή, τη Λατινική Αμερική που δεν είναι ιδιαίτερα προσβάσιμη κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Είμαστε χαρούμενοι που υποστηρικτής αυτού του ταξιδιού είναι η Airfasttickets η οποία από φέτος θα είναι ο επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης μας και θα στηρίζει σ’ όλα τα ταξίδια. Είναι μια νέα συνεργασία που ευελπιστούμε να κρατήσει για πολλά χρόνια και θα κάνουμε πολλά ωραία πράγματα κυρίως για τους φιλάθλους μας και όσους θέλουν να είναι δίπλα στον Ολυμπιακό και να ταξιδεύουν μαζί με την ομάδα».

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΓΩΝΗ: Η Airsfasttickets ιδρύθηκε το 2009 στον Πειραιά από τον Νικόλαο Κοκλώνη με στόχο να βελτιώσει  τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύξει νέα μέσα για την προσέλκυση νέων πελατών αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού. Γραφεία της εταιρίας λειτουργούν επίσης στη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Εκ μέρους της Airfasttickets, θα ήθελα να επισημάνω πόσο ευτυχείς είμαστε που θα ταξιδέψουμε τον Ολυμπιακό στη Βραζιλία στο πλαίσιο του FIBA Intercontinental Cup. Με τον Ολυμπιακό έχουμε πολλά κοινά σημεία αναφοράς πέρα από αυτό το τουρνουά. Μοιραζόμαστε καταρχάς την ίδια διάθεση για διακρίσεις εκτός των συνόρων και τoν ίδιο αγώνα για να τις κατακτήσουμε, έχοντας ξεκινήσει και εμείς το δικό μας ταξίδι στο διεθνές τουριστικό στερέωμα.

Άλλωστε, ο αθλητισμός προσφέρει τις ίδιες συγκινήσεις με ένα συναρπαστικό ταξίδι, σου διευρύνει τους ορίζοντες και  σε διδάσκει να ζεις έντονα τη στιγμή. Μαζί με τον Ολυμπιακό φιλοδοξούμε να πάμε πιο ψηλά, στα σύννεφα του παγκόσμιου μπάσκετ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και να είναι το ταξίδι της επιστροφής ταυτόσημο με τη χαρά της νίκης!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Χαίρομαι που η Airfasttickets θα είναι μαζί μας και  θα μας βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι σε μια περίοδο που το timing είναι λίγο δύσκολο πριν από την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων. Αυτή η συνεργασία για μας είναι πολύ σημαντική γιατί ελπίζουμε να κάνουμε πολλά ταξίδια όπως και πέρσι. Να κάνουμε ταξίδια μέχρι τέλους και γιατί όχι να φτάσουμε ως το Μιλάνο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Σχετικά με την εταιρία μίλησαν όλοι.  Εγώ θα ήθελα και εκ μέρους των συμπαικτών μου να πω ότι αυτό το ταξίδι είναι μεγάλη τιμή και πιθανό σε πολλούς από μας να μη μας δοθεί ξανά η ευκαιρία να παίξουμε ένα τελικό διηπειρωτικού. Είναι ένα τίτλος που δεν υπάρχει στο σύλλογο και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Ευχόμαστε να είναι γούρικη η συνεργασία με την Airfasttickets, να φτάσουμε ως το Μιλάνο και να είμαστε και πάλι νικητές».