Τρίποντο στον Διαβήτη…

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, η Novo Nordisk Hellas (ΝΝΗ) και ο Δήμος Πειραιά, «Βάζουν τρίποντο για να αλλάξουν το διαβήτη».

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, η Novo Nordisk Hellas (ΝΝΗ) και ο Δήμος Πειραιά, «Βάζουν τρίποντο για να αλλάξουν το διαβήτη».

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Αλλάζουμε το διαβήτη» η Novo Nordisk Hellas σε συνεργασία με την «ΚΑΕ Ολυμπιακός» και το Δήμο Πειραιά θα πραγματοποιήσουν ειδική  ανοικτή εκδήλωση με τίτλο: «Βάζουμε τρίποντο για να αλλάξουμε το διαβήτη» για το κοινό την Πέμπτη 15 Απριλίου από τις 18:00 έως τις 22:00, στη Πλατεία Κοραή, στο δημαρχείο Πειραιά.

Σε ένα σκηνικό μισού γηπέδου μπάσκετ 10Χ10 μέτρων, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Γιοτάμ Χαλπερίν, «πρεσβευτές» του προγράμματος «αλλάζουμε το διαβήτη» με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους να επιτύχουν το δικό τους τρίποντο και να κερδίσουν μία από τις 100 μπάλες μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό θα κάνει μετρήσεις γλυκόζης αίματος στο ειδικά διαμορφωμένο «Κέντρο Ελέγχου Διαβήτη».

Ελάτε μαζί μας στην προσπάθεια να «αλλάξουμε το διαβήτη». Μας αφορά όλους!


Στα τέλη της δεκαετίας του ’30, δημιουργήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Έκτοτε μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα, προπονητές έγραψαν ιστορία, ήρθαν νίκες, με τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων.
Διεύθυνση: Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
Λ. Εθνάρχου Μακαρίου 1
Νέο Φάληρο - Πειραιάς, Τ.Κ. 185 47
Τηλέφωνο: 210 4527600
Fax: 210 4527601
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφτείτε στο newsletter της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι με τα νέα της ομάδας μας.

Εγγραφή

© Copyright 2021 Olympiacos B.C.
|