Skip to main content

Το φύλλο αγώνος του 2ου τελικού

Στο Φύλλο Αγώνος του δεύτερου τελικού αναγράφονται τα ακόλουθα και εξηγούνται πολλά για την αλλαγή στον τρόπο που σφύριζαν οι διαιτητές στο δεύτερο ημίχρονο…

Στο Φύλλο Αγώνος του δεύτερου τελικού αναγράφονται τα ακόλουθα και εξηγούνται πολλά για την αλλαγή στον τρόπο που σφύριζαν οι διαιτητές στο δεύτερο ημίχρονο…

Στο 5’27’’ του Α’ Δεκαλ. οπαδοί της Α’ ομάδας φώναζαν εν χορό και παρατεταμένα. «Πρίντεζη μπινέ, πουτ…ς γιέ». Έγινε διακοπή και επίσημη έγγραφη προειδοποίηση στην Α’ ομάδα. Επίσης ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδοί της Α’ ομάδας φώναζαν εν χορό και παρατεταμένα τα παρακάτω συνθήματα
1) Στο 0’53’’ της Α’ περιόδου «Πουτ…ς κότες Πειραιώτες»
2) Στο 8’30’’ της Α’ περιόδου «Γαμ…τε τον πουσ…  τον Ολυμπιακό».
3) Στο 6’27’’ της Β περιόδου: «Πουτάν… γιοι Ολυμπιακοί».
4) Στο 4’27’’ της Γ Περιόδου «Γαμιετ… ο Θρύλος και ο Πειραιάς».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, 5 κροτίδες ήχου και καπνού έπεσαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου από οπαδούς της Α’ ομάδας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδοί της Α’ ομάδας άναψαν στο χώρο της εξέδρας 4 καπνογόνα.

Στο 0’52’’ της Δ’ περιόδου έγινε 1η διακοπή και παρατήρηση στην Α’ ομάδα για χρήση σειρήνων από την ηχητική εγκατάσταση του γηπέδου. Στο 3’17’’ της Δ’ περιόδου έγινε διακοπή και παρατήρηση στην Α’ ομάδα για τον ίδιο λόγο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, φίλαθλοι της Α’ ομάδας πέταξαν πίσω από τον πάγκο της Β’ ομάδας πλαστικά ποτήρια με νερό και κόκα κόλα.

Κατά την αποχώρηση μας από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια στη διάρκεια του ημιχρόνου και ενώ είχαμε μπει στα αποδυτήρια, βρέθηκαν στο διάδρομο έξω απ’ αυτά ο πρόεδρος της Α’ ομάδας Κος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ μαζί με τρεις οπαδούς της Α’ ομάδας βρίζοντας τον Γ’ διαιτητή της συνάντηση Κο ΦΟΥΦΗ Ι. με τις εξής φράσεις: «Φούφη γαμιέσ…», «Πουτ… γιε», «Θα σε γαμησ…, δεν θα φύγεις από εδώ».