Skip to main content

Και… εγένετο Olympiacos BC Mastercard

Πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η επίσημη παρουσίαση της νέας OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς. Πλέον οι φίλοι του μπασκετικού Ολυμπιακού θα έχουν τη δική τους κάρτα που θα τους προσφέρει μοναδικά προνόμια και δώρα.

Στην επίσημη παρουσίαση παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ κ. Νίκος Λεπενιώτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου Πειραιώς κ. Γιάννης Ρόκκας, ο Γενικός Διευθυντής Καρτών του Ομίλου κ. Βασίλης Παρλαβάτζας και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Χρήστος Σταυρόπουλος: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασίας μας με την τράπεζα Πειραιώς. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μια συνεργασία που θα φέρει πολλά οφέλη για τους φιλάθλους μας και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει μ’ αυτή την καινοτόμο ιδέα.

Νίκος Λεπενιώτης: Είμαστε διπλά ευχαριστημένοι γιατί συναντιόνται επιτέλους η ομάδα του Πειραιά με την τράπεζα του Πειραιά. Ο συνδυασμός είναι ο πλέον κατάλληλος. Οι φίλοι της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού θα έχουν την δική τους κάρτα. Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν με αυτή την κάρτα να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα, να έχουν οφέλη. Θα αποτελεί μοναδικό εργαλείο για τους φίλους της ομάδας. Να συλλέγουν πόντους και θα μπορούν να τις εξαργυρώνουν μέσω του επίσημου καταστήματος, με εισιτήρια, με μεγάλες εκπτώσεις και μοναδικές εμπειρίες που θα ήταν δύσκολο να τις πλησιάσουν. Η Olympiacos BC Mastercard θα αποτελέσει μοναδικό εργαλείο, το ελπίζουμε, να γίνει το βασικό εργαλείο και όλοι οι φίλαθλοι να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα. Οι πιο πιστοί θα έχουν την μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Γιάννης Ρόκκας: Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να συνεργαζόμαστε με τον Πρωταθλητή Ευρώπης. Από το νέο δίκτυο των 1200 καταστημάτων μας στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο προϊόν θα έχει πολλές εκπλήξεις και προνόμια για τους κατόχους του. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες επιτυχίες και εύχομαι να δώσει ακόμη μεγαλύτερες χαρές στους Έλληνες φιλάθλους.

Βασίλης Παρλαβάτζας: Δεν θα μπορούσα και εγώ να κρύψω τη χαρά μου γι’ αυτή τη συνεργασία. Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα, με το δέσιμο με τους ανθρώπους της ομάδας και αναφέρομαι περισσότερο στον Νίκο, μιας και αυτός διαπραγματεύτηκε πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Με αγάπη και προσοχή φτιάξαμε το προϊόν και ελπίζουμε το καλύτερο για τους φιλάθλους της ομάδας. Θα κινηθούμε σε δυο άξονες. Με την κάρτα, ο κάτοχος της θα μπορεί να αγοράσει οτιδήποτε που έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, αλλά και να ζήσει μοναδικές εμπειρίες. Οι εμπειρίες αυτές δεν αγοράζονται, δεν μπορεί να τις βρει κανείς στην αγορά. Γράφονται στις καρδιές των ανθρώπων. Δεν θα αφήσουμε εκτός τους υπόλοιπους συνεργάτες του Ολυμπιακού. Δεν θα είναι ένα κλειστό κύκλωμα, θέλουμε να υπάρχει interaction με τους φιλάθλους. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία, τόσο για την ομάδα, όσο και για το πρότζεκτ που μόλις ανακοινώνουμε.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Είμαστε ικανοποιημένοι γι' αυτή τη συνεργασία. Στις εποχές που ζούμε όλοι χρησιμοποιούμε μια κάρτα, γιατί να μην είναι αυτή της Πειραιώς, μια κάρτα που φέρνει πιο κοντά τους φιλάθλους στην ομάδα και την ομάδα στους φιλάθλους;

Για τις… εκπλήξεις που ετοιμάζονται…

Νίκος Λεπενιώτης:  Για το θέμα της χρήσης της κάρτας, θα κάνουμε αναλυτική παρουσίαση που θα παρουσιάσουμε τα προνόμια και τα δώρα της. Θέλουμε η Olympiacos BC Marstercard Να είναι το βασικό εργαλείο για τους φίλους του Ολυμπιακού και θα έχει περισσότερα προνόμια από κάποιον που δεν την έχει. Εμείς στην πρώτη χρονιά λειτουργίας του print at home, η χρήση ήταν εξωπραγματική για την Ελλάδα. Φτάσαμε στο σημείο 3 στα 9 ή 3 στα 8 εισιτήρια που διαθέσαμε να είναι ηλεκτρονικά. Είναι μεγάλη επιτυχία για την πρώτη χρονιά και πιστεύουμε ότι του χρόνου πάνω από τα μισά μας εισιτήρια θα διατίθενται μ’ αυτό τον τρόπο. Θέλουμε η συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα να είναι η αποκλειστική κάρτα των φιλάθλων μας για τη χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Θεωρώ ότι, χωρίς να θέλω να ταξιδέψω στο μέλλον, δεν θα χρειάζεται εισιτήριο για να μπει κάποιος στο γήπεδο. Κάποια από τα προνόμια που θα έχουν οι κάτοχοι της Olympiacos BC Mastercard είναι για παράδειγμα το γεγονός ότι κανείς φίλαθλος δεν έχει την ευκαιρία να δει μια ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού, αλλά συγκεντρώνοντας κάποιους πόντους θα έχει αυτή την ευκαιρία. Θα υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσει μια ανοιχτή προπόνηση, να ταξιδέψει με την ομάδα. Κανείς δεν έχει την ευκαιρία να ζήσει για λίγες ώρες με τους παίκτες, θα έχει τη δυνατότητα να τα κάνει όλα αυτά μέσω των πόντων που θα συγκεντρώνει. Ιδιαίτερες εμπειρίες. Όπως στο αγγλικό πρωτάθλημα, ισπανικό και στο ΝΒΑ».

Για τη συμφωνία με τον Σπανούλη, την αποθεραπεία του και την Εθνική ομάδα…

Βαγγέλης Μάντζαρης: Πρώτον είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο ηγέτης και ο αρχηγός της ομάδας θα είναι μαζί μας για άλλα τρία χρόνια. Σκεφτείτε πως κάναμε διακοπές και τον παίρναμε τηλέφωνο 2 τη νύχτα να μας πει τι θα κάνει και τι έγινε. Χαιρόμαστε που έμεινε, είναι η μεγαλύτερη κίνηση του καλοκαιριού στο μεταγραφικό παζάρι. Για την αποθεραπεία μου, ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, πέντε μήνες δύσκολοι, τώρα είμαι στην τελική ευθεία και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Η Εθνική μπορεί να πάει ψηλά, τους το εύχομαι και ό,τι καλύτερο. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά η ομάδα έχει τα φόντα να φτάσει ψηλά.