Skip to main content

Σπανούλης: «Είμαι ευτυχισμένος»

Ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι για ακόμη τρία χρόνια παίκτης του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού και όπως δήλωσε ο στόχος του είναι να διατηρήσει στην κορυφή την ομάδα.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι για ακόμη τρία χρόνια παίκτης του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού και όπως δήλωσε ο στόχος του είναι να διατηρήσει στην κορυφή την ομάδα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο V-Span δήλωσε: «Εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει και θα είναι πάντα υψηλοί γιατί ο Ολυμπιακός έχει γράψει ιστορία τα τελευταία δύο χρόνια και πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό το πράγμα με ακόμη μεγαλύτερο μεράκι, με περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερη δίψα. Όπως είπαμε και πριν στόχος μας είναι πάντα να κοιτάμε, χωρίς φυσικά να είμαστε αχάριστοι, το παραπάνω. Εμείς θα δουλέψουμε πολλή σκληρά, θα έχουμε χαμηλά το κεφάλι και με ταπεινότητα, όπως διακρίνει αυτό τον σύλλογο, όπως διακρίνει την οικογένεια των κυρίων Αγγελόπουλων, με σεβασμό σε αυτό που κάνουμε και με πολλή δουλειά όπως είπα θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και πάλι επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Αυτό που εισέπραττα ήταν μια απίστευτη αγάπη από τον κόσμο, σε επίπεδα που ποτέ στη ζωή μου δεν πίστευα ότι μπορεί να φτάσουν. Πραγματικά είμαι ευτυχισμένος που μένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού κάτω από τη διοίκηση των κυρίων Αγγελόπουλων, με το προπονητικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές τα τελευταία δύο χρόνια και όπως είπα και πριν δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πλέον μας περιμένει πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Όχι δεν υπήρχε ανησυχία ότι θα φύγει, περιμέναμε να μιλήσουμε μαζί του, στο τέλος μιλήσαμε μαζί του, τα είπαμε καλά, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, το είχαμε πει νομίζω. Οι στόχοι όχι, δεν έχουν μπει ακόμη, θα ξεκινήσουμε από το μηδέν πάντως».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Υπογράψαμε σήμερα με τον Βασίλη για τρία χρόνια. Στόχος είναι να συνεχίσουμε τις επιτυχίες. Σίγουρα τώρα ήταν πιο εύκολο από ότι την προηγούμενη φορά. Γιατί τώρα ο Βασίλης μας ξέρει και εμείς τον ξέρουμε, μιλήσαμε πολλές ώρες, τα είπαμε όλα, ο καθένας τι τον απασχολούσε και πιστεύω ότι αυτό που αξίζει να πούμε είναι ότι πέρα από τα οικονομικά, γύρω από τα οποία εστιάζονται όλα, ο κάθε παίκτης είναι και άνθρωπος, έχει και συναίσθημα και όταν βλέπει δύο ανθρώπους να τον αγαπάνε και μαζί με αυτόν να θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες στην Ευρώπη, νομίζω δεν χρειαζόταν κάτι άλλο για να αποφασίσει».