Skip to main content

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Δεν έχω μάθει να σκαρφαλώνω στις πλάτες άλλων

Ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού για τα όσα δήλωσαν σε συνέντευξη τους στο αθλητικό site contra.gr.

Ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού για τα όσα δήλωσαν σε συνέντευξη τους στο αθλητικό site contra.gr.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ρωτήθηκε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις και σχολίασε: Δυο χρόνια που είμαι σ’ αυτή την ομάδα δε θέλησα ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό το γεγονός, γιατί έτσι μου λέει ο χαρακτήρας και οι αρχές μου. Βλέπω ότι οι προπονητές του Παναθηναϊκού αρχίζουν και ξεπερνούν τα όρια και θα πω μόνο δυο κουβέντες και θα είναι οι τελευταίες: Σ’ όλα αυτά που λένε έχω να πω ότι ο κύριος Ομπράντοβιτς ξέρει πολύ καλά γιατί έφυγα. Καλύτερα από μένα. Όσο για τον κύριο Ιτούδη ο χαρακτήρας και οι αρχές που έχω πάρει από την οικογένειά μου, δεν μου επιτρέπουν να μπω στη συζήτηση μαζί του περί λαγών και τα λοιπά.  Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα την καριέρα μου έχω μάθει να κερδίσω τη θέση μου και το σεβασμό μέσα στο γήπεδο μόνος μου και όχι να σκαρφαλώνω στις πλάτες άλλων. Δεν θα αναφερθώ ποτέ ξανά σ’ αυτό το θέμα και σταματάω εδώ.

Όσο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο; Ήταν το πρώτο ματς των ημιτελικών και το περιμέναμε να είναι δύσκολο. Ο κόουτς μας είπε να το αντιμετωπίσουμε σαν ματς του φάιναλ φορ. Δυστυχώς δεν θα έχουμε ματς μέχρι το φάιναλ φορ. Πρέπει να προετοιμαστούμε μέσα από τα παιχνίδια με Πανιώνιο. Επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιώσαμε την άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε.