Skip to main content

Μοναδικά πακέτα προσφορών από την Airfasttickets για τους φίλους του Ολυμπιακού

Μια σειρά από απίστευτα ταξιδιωτικά πακέτα που φέρνουν τους φίλους του Ολυμπιακού πιο κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, προσφέρει η Airfasttickets στο πλαίσιο της συνεργασία της με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Μια σειρά από απίστευτα ταξιδιωτικά πακέτα που φέρνουν τους φίλους του Ολυμπιακού πιο κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, προσφέρει η Airfasttickets στο πλαίσιο της συνεργασία της με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι προσφορές βασίζονται στο πρόγραμμα αγώνων του Ολυμπιακού, περιλαμβάνοντας στην τελική τιμή και το κόστος των εισιτηρίων για να παρακολουθήσει κανείς τον αγώνα.

Θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια των Ερυθρολεύκων να διακριθούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η Airfasttickets δημιούργησε ταξιδιωτικά πακέτα για τους επόμενους εκτός έδρας αγώνας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Ειδικότερα:
•    3ημερο πακέτο για Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με τη Fenerbahce: από 380 €
•    3ημερο πακέτο για Βαρκελώνη για τον αγώνα με την FC Barcelona: από 350 €
•    3ημερο πακέτο για Μάλαγα για τον αγώνα με τη Unicaja Malaga: από 370 €
•    3ημερο πακέτο για Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με την  Anadolu Efes Istanbul: από 420 €

Συγχρόνως, η Airfasttickets έχει ετοιμάσει και άλλες εκπλήξεις για να δημιουργήσει την πιο δυνατή κερκίδα στους αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ένα εκπτωτικό κουπόνι περιμένει εκείνους που θα γραφτούν στη σελίδα https://www.facebook.com/AirFasttickets.gr/app_100265896690345, ενώ στον επόμενο διαγωνισμό τριπόντων στις 13/2  (Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού) ένας τυχερός φίλαθλος θα φύγει από το γήπεδο με ένα ταξιδιωτικό πακέτο.

Όταν το πάθος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού συνδυάζεται με τον ενθουσιασμό που φέρνουν τα ταξίδια της Airfasttickets, κάθε αγώνας εκτός έδρας γράφει ιστορία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κρατήσεις στο ακόλουθο link: http://content.airfasttickets.gr/packages_olympiakos

Σχετικά με την Airfasttickets

Η Airsfasttickets (Fast group Α.Ε.), που ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2009, ενσαρκώνει το όραμα του προέδρου της εταιρείας κ. Νίκου Κοκλώνη για τον τουρισμό, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο  να βελτιώσει  τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύξει νέα μέσα για την προσέλκυση νέων πελατών αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού. Η εταιρία είναι πρωτοπόρος στο χώρο των online κρατήσεων για εισιτήρια και ξενοδοχεία, συνδυάζοντας μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που έχει αποκτήσει με την υλοποίηση τεχνολογιών αιχμής. Στόχος της είναι να δημιουργεί αξέχαστα ταξίδια για τους πελάτες της με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, δέσμευση που έχει ήδη αναγνωριστεί από χιλιάδες φαν των ταξιδιών σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Με όραμα τη συνεχή ανάπτυξη, η Airfasttickets διαθέτει ήδη παρουσία σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ. Μεταξύ των ετών 2010-2012 η  Airsfasttickets αναπτύχθηκε ευρύτατα ανοίγοντας νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Σήμερα η εταιρεία

εξυπηρετεί χιλιάδες πελάτες εβδομαδιαίως, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χιλιάδες ευρώ για τις κρατήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών που πραγματοποιούν.