Skip to main content

Οι δηλώσεις του κ. Αγγελόπουλου

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις.

Αναφορικά με τη δήλωση που έκανε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για τον Παναθηναϊκό, ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος είπε πως «δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει τη δήλωση έχει κάνει. Νομίζω το καταλάβανε για ποιον ήτανε και μάλιστα με ρώτησε και του το είπα μετά το τέλος. Μου λέει “εμένα εννοούσες;” και του είπα ναι. Νομίζω ήταν ξεκάθαρο».

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα γίνει στα τέλη Δεκέμβρη και για το γεγονός ρωτήθηκε ο κ. Αγγελόπουλος. «Νομίζω καλό είναι αυτό για το μπάσκετ. Το θέμα δεν είναι μόνο πότε θα παίζουμε, αλλά σκοπός είναι να έχεις φιλάθλους, να μην γίνονται επεισόδια, η διαιτησία να είναι σωστή, να μην υπάρχει φοροδιαφυγή, να μην υπάρχει ντόπινγκ. Να είναι ένα σωστό πρωτάθλημα. Να μην υπάρχει βία, να μην υπάρχει αλητεία και να παίξουμε σωστά, τώρα πότε θα παίξουμε, καλό είναι να παίξουμε προς το τέλος, αλλά αυτό είναι δευτερεύον» απάντησε ο κ.Αγγελόπουλος.

Όσο για το εάν έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και ενέργειες από τη μεριά του Ολυμπιακού για να επιλυθούν τα θέματα που ανέφερε ο κ. Αγγελόπουλος, ο εκ των ιδιοκτητών των Πειραιωτών είπε πως «ναι, έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και ενέργειες, περιμένουμε ότι με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που είναι υπό επεξεργασία πολλά από αυτά τα θέματα θα αντιμετωπιστούνε».

Τέλος, για την απουσία Πανιωνίου από το νέο πρωτάθλημα, ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε: «νομίζω είναι πολύ δυσάρεστο είναι ιστορική ομάδα ο Πανιώνιος και νομίζω θα έπρεπε να είναι. Τώρα τις λεπτομέρειες τις ξέρουμε».