Skip to main content

Έδωσαν τα χέρια…

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκαν στα γραφεία του ΟΠΑΠ προσκεκλημένοι του Γιάννη Σπανουδάκη όπως και οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Στράτος Περπέρογλου.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκαν στα γραφεία του ΟΠΑΠ προσκεκλημένοι του Γιάννη Σπανουδάκη όπως και οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Στράτος Περπέρογλου.

Οι προπονητές και οι παίκτες των δυο ομάδων έδωσαν τα χέρια και έστειλαν μήνυμα για καλό κλίμα τόσο στο  Φάιναλ Φορ όσο και στους τελικούς του πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Πριν τη συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού υπέγραψαν σε μπλουζάκια που είχε ετοιμάσει ο ΟΠΑΠ, ενώ τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και οι «πράσινοι» έδωσαν μια μπλούζα με τις υπογραφές όλων των παικτών στον Γιάννη Σπανουδάκη.

Γιάννης Σπανουδάκης:  "Ευχαριστώ τους παίκτες και τους προπονητές, που μας έκαναν την τιμή να έρθουν εδώ για την εδήλωση. Οι δύο ομάδες με την παρουσία τους τιμούν το υψηλό επίπεδο μπάσκετ. Ο αθλητισμός ενώνει τις ομάδες και τους φιλάθλους τους. Ο αθλητισμός έχει προβάλει διεθνώς τη χώρα μας, το κάνει φέτος και θα το κάνει και στο μέλλον. Η επιλογή μας για τη χορηγία μας, μας δικαιώνει. Προσφέρουν θέαμα εντός και εκτός γηπέδου. Το παράδειγμά τους, ερχόμενοι εδώ, ελπίζουμε να ακολουθήσουν και οι φίλαθλοι. Η εκδήλωση είναι μήνυμα προς όλους, είτε βρεθούν στην Πόλη είτε όχι. Μας κάνουν υπερήφανους".

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Πριν από το φάιναλ φορ μιλάμε πάντα, όμως δεν ξέρω αν έχω κάτι καινούριο να πω. Ισως είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για τον Ολυμπιακό να είμαστε μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Είναι μεγάλο επίτευγμα, όμως εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε και να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ για να περάσουμε στον τελικό.

Είναι εύκολο να δείτε τί έχει αλλάξει στην διοργάνωση! Δείτε φωτογραφίες μου πριν 25 χρόνια! Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ στην πόλη που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο με την Παρτιζάν. Στην αρχή της διοργάνωσης κανείς δεν πίστευε πως θα φτάσουμε εδώ. Οι παίκτες μου είχαν άλλη άποψη.

Είναι καλό που είμαστε ενωμένοι. Στο μέλλον πρέπει να σεβαστούμε περισσότερο τα καλά πράγματα και να τηρούμε το σωστό. Ούτε στο παρελθόν είχαμε προβλήματα. Στο Βερολίνο δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ελπίζω να γίνει έτσι και στην Ελλάδα, είτε είναι στο ΣΕΦ είτε στο ΟΑΚΑ.

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Είναι ωραία ιδέα να βρεθούμε όλοι μαζί εδώ πριν το φάιναλ φορ. Προκριθήκαμε δίκαια και οι δύο ομάδες. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω θα παίξουμε καλό μπάσκετ.

Είμαστε καλό παράδειγμα και το πιστεύω. Και οι παίκτες έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και είμαι αισιόδοξος πως πολύ σύντομα θα ανοίξουν οι πόρτες για τους φιλάθλους.

Γιώργος Πρίντεζης: "Σημασία έχει ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα. Έχουμε φτιάξει μια βάση ομάδας, πρέπει να την τηρήσουμε και ίσως κερδίσουμε".

Κώστας Παπανικολάου: "Το σημαντικότερο είναι να χαρούμε το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται άγχος. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην ψυχή και την θέληση. Έχουμε αποδείξει πως έχουμε καρδιά και θα τα δώσουμε όλα".

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: "Σημασία έχουν οι λεπτομέρειες γιατί αυτές κρίνουν τα παιχνίδια. Έχουμε αγωνιστικό σχέδιο και πρέπει να το εκτελέσουμε κατά γράμμα".

Στράτος Περπέρογλου: "Πρόκειται για παιχνίδια που θέλουν συγκέντρωση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μην αφήσουμε καμία μπαλιά να πάει χαμένη".