Skip to main content

Δυο πρωταθλήτριες στις Red Drops

Μετεγγραφές δεν κάνει μόνο η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και οι Red Drops. Κάθε χρόνο, η χορευτική ομάδα των «ερυθρόλευκων» δίνει τον καλύτερο της εαυτό πάνω στο παρκέ, έχοντας πάντα υψηλά στάνταρ σ’ ότι κι αν παρουσιάζει.

Η κορυφαία ομάδα  μπορεί πάντα να βελτιώνεται κι αυτό γίνεται κάθε χρόνο με την είσοδο στην ομάδα νέων χορευτριών – αθλητριών.

Ένα από τα νέα μέλη των Red Drops είναι η Σοφία Μπαχαρίδου η οποία έχει διατελέσει πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής στην Ελλάδα με ευρωπαϊκές μάλιστα διακρίσεις. Δεν είναι όμως η μοναδική πρωταθλήτρια που έγινε φέτος μέλος της ομάδας.

Η εκρηκτική Αποστολίδη Μαρία έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 ως μέλος της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής, ενώ έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αμφότερες έχουν μεταφέρει τις ικανότητες τους στη ρυθμική και ενόργανη γυμναστική στο ΣΕΦ και σε πολλά από τα χορευτικά των Red Drops είναι αυτές που πρωταγωνιστούν όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ακολουθούν…

Εκτός όμως από εξαιρετικές χορεύτριες και αθλήτριες είναι και πολύ ωραίες κοπέλες όπως φαίνεται και από το υλικό της επίσημης φωτογράφισης των Red Drops. Απολαύστε…