Skip to main content

Λεπενιώτης: «Μας γεμίζει ευθύνες»

Το Χρυσό Βραβείο στο marketing κατάκτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το Χρυσό Βραβείο στο marketing κατάκτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μετά την δεύτερη και τρίτη θέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά αυτή την διάκριση.  Η αξιολόγηση έγινε από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα και το Eurocup και αποτελεί μια καθολική αναγνώριση του καλύτερου προγράμματος marketing στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα 4 τελευταία χρόνια το πρόγραμμα marketing του Ολυμπιακού βρίσκεται σταθερά στα 3 κορυφαία της Eurolegaue. Φέτος η εκπληκτική χρονιά που είχαμε αγωνιστικά συνδυάστηκε με αυτό το βραβείο το οποίο ουσιαστικά επιβραβεύει την συνολική προσπάθεια μας στον τομέα του marketing, της εμπορικής ανάπτυξης και της επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα, μας γεμίζει ευθύνες για την ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια μας και την ανάδειξη του Ολυμπιακού σε σύγχρονο αθλητικό οργανισμό και ευρωπαϊκό πρωταγωνιστή σε όλους τους τομείς».

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο ανάλογο βραβείο ελληνικής αθλητικής ομάδας σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό σε όλα τα αθλήματα.