Δυο μικροπροβλήματα στο Καρπενήσι

Χωρίς τους Κεϊλίν Λούκας και Μιχάλη Πελεκάνο θα γίνουν οι προπονήσεις της Δευτέρας στο Καρπενήσι.

Χωρίς τους Κεϊλίν Λούκας και Μιχάλη Πελεκάνο θα γίνουν οι προπονήσεις της Δευτέρας στο Καρπενήσι.



Ο Αμερικανός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι και ο Έλληνας γκαρντ ένα σφίξιμο στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και αποφασίστηκε να μείνουν εκτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους.



Παράλληλα με τις προπονήσεις στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας συνεχίζεται και ο σχεδιασμός του προγράμματος των φιλικών αγώνων. Μετά την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας άλλαξε η ημερομηνία διεξαγωγής των δυο φιλικών με τον Ίκαρο Καλλιθέας που είχαν προγραμματιστεί για τις 17 και 20 Σεπτεμβρίου. Οι δυο αγώνες θα διεξαχθούν στις 13 και 15 του μήνα και αναζητείται αντίπαλος για τις 17 και 20.



Υπενθυμίζουμε ότι τα δυο πρώτα φιλικά παιχνίδια θα είναι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 7 και 9 Σεπτεμβρίου στο Λιτόχωρο.


Στα τέλη της δεκαετίας του ’30, δημιουργήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Έκτοτε μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα, προπονητές έγραψαν ιστορία, ήρθαν νίκες, με τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων.

Ακολουθήστε μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Διεύθυνση: Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
Λ. Εθνάρχου Μακαρίου 1
Νέο Φάληρο - Πειραιάς, Τ.Κ. 185 47
Τηλέφωνο: 210 4527600
Fax: 210 4527601
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Γραφτείτε στο newsletter της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι με τα νέα της ομάδας μας.

Εγγραφή

© Copyright 2021 Olympiacos B.C.
|