Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Απλά κάναμε το 1-0»

Χαμηλούς τόνους κράτησε μετά το break επί της Μπαρτσελόνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.


«Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι πλέι οφ, όπως ακριβώς το περιμέναμε. Γεμάτο ένταση, physicality, πολλές επαφές, πολλά φάουλ και πολλές δύσκολες καταστάσεις για τους διαιτητές να διαχειριστούν. Επίσης, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική εδώ το Παλάου. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Πάντα είναι σημαντικό όταν κερδίζεις εκτός έδρας, ειδικά εδώ που η Μπαρτσελόνα έχει χάσει μόλις δύο αγώνες όλη τη σεζόν. Απλά κάναμε το 1-0, ανυπομονούμε για το επόμενο ματς».

Ερωτηθείς για το τι περιμένει στον δεύτερο προημιτελικό, απάντησε: «Στο μπάσκετ ποτέ δεν ξέρεις. Ειλικρινά δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα. Μπορεί να δεις ένα ανοικτό ματς που όλοι μπορούν να σκοράρουν εύκολα, μπορεί να δεις πιο σκληρό ματς με πιο χαμηλό σκορ. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Είναι πολλοί παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν το τι ματς θα γίνει. Έχει να κάνει με την κατάσταση των παικτών, τον βαθμό ετοιμότητάς τους, με το άγχος και την πίεση των παικτών».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι», είπε: «Ο Παπανικολάου κατά 99.9% είναι εκτός. Είχε πολύ υψηλό πυρετό μέχρι και σήμερα, οπότε δεν θα ταξιδέψει. Είναι πολύ αδύναμος. Ελπίζουμε πως θα τον έχουμε στον αγώνα της Τρίτης. Για τον Πετρούσεφ δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Δεν ξέρω ακριβώς το πρόβλημά του. Ο Κάνααν είναι καλά. Ήταν κάτι που προέκυψε από την ένταση του αγώνα. Χρειαζόταν κάποια λεπτά εκτός. Δεν πιστεύω πως έχει πρόβλημα».