Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Θα συνεχίσουμε να παίζουμε, να προσπαθούμε και να μαχόμαστε» (vid)

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, σε μια αναμέτρηση που δύο παίκτες, οι Νάιτζελ Γουϊλιας Γκος και Τόμας Γουόκαπ, υπερέβαλαν εαυτό για να μπορέσουν να αγωνιστούν.

«Δεν χρειάζεται καν να πω πως ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως για την προσπάθειά μας να μπούμε στα πλέι οφ», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. «Και φυσικά είναι σημαντική επειδή είναι επί του Παναθηναϊκού, μιας πολύ καλής ομάδας. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους φιλάθλους που δημιούργησαν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Όλα ήταν τόσο πολιτισμένα και κόσμια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στους Γκος και Γουόκαπ που έπαιξαν με μία προπόνηση και στον Λαρεντζάκη που ήθελε πάρα πολύ να παίξει, παρότι δεν ήταν έτοιμος. Φυσικά να εκφράσω και πάλι την ευγνωμοσύνη μου στον γιατρό και τους φυσιοθεραπευτές που δούλευαν μέχρι τόσο αργά και να ετοιμάσουν τους παίκτες».

Αναφερόμενος στο ματς, είπε: «Παίξαμε συμπαγή άμυνα, η οποία δεν επέτρεψε στον αντίπαλό μας να βάλει περισσότερους από 65 πόντους. Είχαμε 11 κλεψίματα και έκαναν 18 λάθη και αυτό δείχνει τη δυνατότητά μας  στην άμυνα. Το μόνο πρόβλημα που είχαμε ήταν τα ριμπάουντ, αλλά ακόμη και με αυτούς τους αριθμούς το ότι κερδίσαμε το ματς είναι πολύ σημαντικό. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά εμάς, ας συνεχίσουμε να παίζουμε, να προσπαθούμε και να μαχόμαστε».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ...