Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Αποκαταστήσαμε την τάξη στο 3ο δεκάλεπτο» (vid)

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Λαύριο, ωστόσο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε παράπονα από την εμφάνιση των παικτών του στο α’ μέρος.

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο γιατί έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εκτέλεσαν πολύ καλά επιθετικά, εκμεταλλευόμενοι βεβαίως και το γεγονός ότι στο διάστημα αυτό η άμυνά μας ήταν υποτυπώδεις. Στο τρίτο δεκάλεπτο αποκαταστήσαμε σε εισαγωγικά την τάξη, να κερδίσουμε το παιχνίδι και μετά να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι φτάνουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν να χάσουν τίποτα και εμείς το βλέπουμε σαν αγγαρεία. Είναι δύσκολο έχοντας λιγότερες από 48 ώρες μετά το ματς με την Βίρτους και λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο».

Ερωτηθείς για την κατάσταση των τραυματιών, απάντησε: «Γενικά έχουν κάνει πρόοδο. Η διαδικασία είναι γνωστή. Ο Γουόκαπ έχει διάστρεμμα β’ βαθμού, κάνει διπλές και τριπλές θεραπείες την μέρα και έχει βελτιωθεί σημαντικά. Ελπίζουμε πως θα κάνει προπόνηση Τρίτη – Τετάρτη για να μπορέσει να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Ο Λαρεντζάκης είναι και εκείνος καλύτερα, αν και μέχρι τώρα δεν έχει κάνει ομαδική προπόνηση».