Skip to main content

Οι δηλώσεις των Μπαρτζώκα – Λαρεντζάκη για την Βαλένθια (vid)

Με τον Μουστάφα Φαλ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ισπανία, όπου αύριο (08/02, 21:30) θα αντιμετωπίσει την Βαλένθια.

«Παίξαμε πολύ άσχημα στον πρώτο γύρο κόντρα στην Βαλένθια, είχαμε πολύ φτωχή συγκομιδή, δεν είχαμε καλή εκτέλεση, ενώ η Βαλένθια είχε παίξει πολύ καλά», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Επίσης και τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κέρδισε την Μπαρτσελόνα προχθές. Αυτή τη στιγμή έχει διαφοποιηθεί ο τρόπος που παίζουν. Το γεγονός ότι είναι έξω οι δύο ψηλοί τους Ντέιβις και Τουρέ, τους αναγκάζει να παίζουν με πιο ευέλικτα σχήματα, με παίκτες που είναι σμολ φόργουορντ και ανεβαίνουν στο τέσσερα. Αυτό τους έχει δώσει μεγαλύτερη ένταση και ευελιξία στο παιχνίδι τους. Περιμένουμε φυσικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό αν και πλέον κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες».

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τόνισε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι μεγάλης έντασης ματς. Ξέρουμε την Βαλένθια και ότι έχει μια από τις καλύτερες άμυνες στην διοργάνωση. Παίζει με πολλές επαφές και έχει σκληράδα. Όμως, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά και είμαστε σε καλό μομέντουμ».

Ερωτηθείς τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός διαφορετικά σε σχέση με τον αγώνα στον α’ γύρο, όταν η ισπανική ομάδα είχε φύγει από το ΣΕΦ με το διπλό, απάντησε: «Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Σίγουρα δεν θα πρέπει να δείξουμε την διστακτικότητα που δείξαμε στο ματς του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ Γ.ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΚΑΙ Γ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...