Skip to main content

«Όπως πάντα σκληροί και ανταγωνιστικοί» (vid)

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (25/01, 21.45) στην Μαδρίτη την Ρεάλ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες, Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νάιτζελ Γουϊλιαμς – Γκος (σφίξιμο στον δικέφαλο).

«Ο αντίπαλος είναι δεδομένα πάρα πολύ δύσκολος», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Μπαρτζώκας. «Επίσης πρέπει να δούμε εμείς πως είμαστε, ποιοι είμαστε, τι αναπροσαρμογή θα πρέπει να κάνουμε σε κάποια πλάνα του παιχνιδιού μας, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι σημαντικό αυτό. Έχουμε μείον δύο σημαντικούς ψηλούς και είναι αμφίβολος ο Γκος. Πρέπει να δούμε πως είμαστε, τι plays πρέπει να παίξουμε αμυντικά και επιθετικά για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, άλλοι θα αλλάξουν θέσεις... Αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σκληροί όπως πάντα».

Από την πλευρά του, ο Λουκ Σίκμα, τόνισε: «Πιστεύω πως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και ως ομάδα. Το να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στην Μαδρίτη είναι δύσκολο. Είναι πολύ δυνατοί, ειδικά στην έδρα τους. Όμως, θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε». Ερωτηθείς αν νιώθει έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς, απάντησε: «Είμαι πάντα έτοιμος».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...