Skip to main content

Μπαρτζώκας και Κάνααν για το ματς με την Άλμπα (vid)

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Βερολίνο για την αυριανή αναμέτρηση με την Άλμπα (29/12, 21.00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε στις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού που είναι παρόμοιες με εκείνες του αγώνα με τη Βιλερμπάν», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. «Είναι ένας αγώνας που αν χάσεις αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, αλλά το να το κερδίσεις απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και καλή εμφάνιση. Την προηγούμενη εβδομάδα αποδείχθηκε ότι η Άλμπα μπορεί να κερδίσει. Έχουν επιστρέψει οι τραυματίες, παίζει ο Ματ Τόμας, παίζει ο Στέρλινγκ Μπράουν. Είναι μία καλή ομάδα και χρειάζεται να παίξεις καλά να για κερδίσεις».

Και συνέχισε: «Η Ευρωλίγκα είναι μία διοργάνωση στην οποία δεν μπορείς να υποτιμήσεις και να αφήσεις κανένα παιχνίδι. Το ίδιο συνέβη και πέρσι με την Άλμπα, η οποία έκανε πολύ σημαντικές νίκες στο τέλος της χρονιάς. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στον προπονητή και στον τρόπο που παίζουν. Έχουν πρωταθλητές. Παίζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο εδώ και χρόνια. Είναι η πρώτη ομάδα στα κλεψίματα, οπότε δεν πρέπει να τους δώσουμε εύκολους πόντους στο τρανζίσιον. Και σε τελική ανάλυση να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε σοβαροί σε ένα ματς απαιτήσεων».

Από την πλευρά του, ο Αϊζάια Κάνααν, τόνισε: «Κάποιες φορές παιχνίδια σαν κι αυτό μπορούν να γίνουν παγίδες. Δεν θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα. Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Επιβάλλεται να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε 'οκ'».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...