Skip to main content

Γ.Μπαρτζώκας: «Δεν θα είναι καθόλου εύκολο» (vid)

Ο αυριανός (15/21, 21.15) αγώνας με την Βαλένθια είναι σύμφωνα με τον κόουτς, Γιώργο Μπαρτζώκα, ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει η ομάδα του. Τόνισε, ωστόσο, πως η αποστολή των «ερυθρολεύκων» δεν θα είναι εύκολη…

«Είναι μία ομάδα που αμυντικά είναι η καλύτερη στην Ευρωλίγκα σε πόντους ανά κατοχή. Στους πόντους που δίνει στον αντίπαλο. Είναι μια ομάδα που κατά βάση επιλέγει πολλών διαφορετικών ειδών άμυνες, αλλά βασίζεται στην αθλητικότητα των ψηλών της. Οι Ντέιβις, Ίγκλις μπορούν να αλλάξουν στα σκριν και να μαρκάρουν περιφερειακούς. Εμείς έχουμε ένα πλάνο στο πως θα παιξουμε εναντίον τους. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει καλό ρόστερ και φυσικά θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς. Είναι εκτός έδρας και πρέπει να το κερδίσουμε, όμως, δεν θα είναι καθόλου εύκολο».

Για το πως ένιωσε όταν στην προπόνηση της Τετάρτης (13/12) είχε για πρώτη φόρα όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, είπε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Νομίζω πως ήταν η πρώτη προπόνηση που ήμασταν όλοι μαζί. Δεν είναι βέβαια όλοι στο ίδιο επίπεδο φόρμας. Είναι κάποιοι που μπαίνουν τώρα, αλλά έχει βελτιωθεί η ποιότητα στις προπονήσεις και ο ανταγωνισμός. Νομίζω πως εάν διατηρηθεί αυτό, σύντομα θα μας δώσει και βελτίωση».

  • Από την σημερινή (14/12) προπόνηση απουσίασαν οι Άλεκ Πίτερς και Σακίλ ΜακΚίσικ για προσωπικούς λόγους, όμως, αύριο θα βρίσκονται στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…