Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Η νίκη είναι αυτή που μετράει» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, θα ήθελε να δει μεγαλύτερη σταθερότητα από τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Περιστέρι, παραδέχθηκε, ωστόσο, πως στην παρούσα φάση αυτό που μετράει είναι η νίκη.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη. Πιστεύω πως έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή μας και να παίξουμε σε καλύτερο επίπεδο συνεχόμενα. Κάθε φορά που παίρναμε μια διαφορά 15-17 πόντων, χαλαρώναμε, βιαζόμασταν στην εκτέλεσή μας, φεύγαμε από το παιχνίδι μας. Το Περιστέρι που είναι καλή ομάδα, πιέζοντας πολύ τη μπάλα για σαράντα λεπτά και έχοντας περιφερειακούς που μπορούν να σκοράρουν, έμεινε κοντά στο σκορ. Τελικά, όμως, η νίκη είναι αυτή που μετράει, ειδικά στην παρούσα χρονική στιγμή. Κάποιοι παίκτες επανέρχονται από τραυματισμό και ο τρόπος να φορμαριστούν είναι να παίζουν παιχνίδια για να βρουν ρυθμό μέσα από αυτά. Κάτω από αυτή την έννοια είμαστε ευχαριστημένοι. Το Περιστέρι προερχόταν από συνεχόμενες νίκες. Δεν κερδίζεις ποτέ πριν παίξεις, οπότε η νίκη είναι σημαντική. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για τον αγώνα της Πέμπτης».

Από την πλευρά του, ο κόουτς του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Όμως, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα μου, γιατί για μεγάλα διαστήματα παίξαμε εξαιρετικά δεδομένων των δυσκολιών της αναμέτρησης. Όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό στην έδρα του είναι δύσκολο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε αυτά που ζητήσαμε. Είχαμε πάρα πολύ καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά και κάποια κενά διαστήματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Αυτή η ομάδα είναι καινούργια και πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται. Στην ζωή, έτσι και στον αθλητισμό  το τέλος της ημέρας παίρνεις αυτό που αξίζεις. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κρατήσουμε τα καλά, να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας και να προχωρήσουμε στα επόμενα πάρα πολύ σημαντικά ματς που έχουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ