Skip to main content

Φαλ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε» (vid)

Ο Μουστάφα Φαλ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και στα προηγούμενα ματς κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, μίλησε για την αυριανή (24/11, 21.15) αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

«Θα είναι δύσκολος αγώνας, όπως κάθε αγώνας της Ευρωλίγκας. Θα πρέπει, όμως, να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να έχουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας».

Ερωτηθείς αν νιώθει περισσότερη ασφάλεια με την επιστροφή των παικτών που το προηγούμενο διάστημα ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, απάντησε: «Οι παίκτες που επιστρέφουν πάντα χρειάζονται χρόνο. Δεν γίνεται να επιστρέψουν και να βρεθούν αμέσως στο 100%. Είναι, όμως, καλό ότι βρίσκονται όλοι στο παρκέ και έχεις μια εικόνα του τι μπορεί η ομάδα να κάνει. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν το δυνατόν συντομότερο στην καλή τους κατάσταση, γιατί σε αυτή τη διαδικασία και ακόμα όταν φέρνεις νέους παίκτες, χρειάζεται μια περίοδο προσαρμογής. Βέβαια, είναι καλύτερα που αυτό γίνεται τώρα, παρά να συνέβαινε αργότερα στη σεζόν».

Στις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν ο Γάλλος σέντερ βρισκόταν στο παρκέ για παραπάνω από 35 λεπτά ανά παιχνίδι. Η επιστροφή του Μίλου, ωστόσο, θα πάρει ένα μεγάλο φορτίο από τους ώμους του. «Δεν αλλάζει την προσέγγισή μου στο παιχνίδι. Όμως, σίγουρα θα είμαι πιο φρέσκος και πιο επιθετικός σε ότι κάνω. Όμως, αυτό δεν αλλάζει την προσέγγισή μου. Κάθε φορά που πατάω το παρκέ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ».

Τέλος, για το αν του είχαν λείψει οι μάχες στις προπονήσεις με τον Σέρβο σέντερ, απάντησε γελώντας: «Όχι γιατί με κουράζει!».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΦΑΛ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...