Skip to main content

Μήτρου-Λονγκ: «Ήρθα για να βοηθήσω» (vid)

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ έφτασε την Τετάρτη (22/11) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

«Θέλω να είμαι ο εαυτός μου», δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων». «Αυτή η ομάδα δεν είναι μια ομάδα που πρέπει να βάλει διαφορετικά πράγματα σε μία σειρά. Είναι μαζί για αρκετό καιρό. Έχουν ηγεσία, συνέπεια και τις βάσεις ως οργανισμός. Εγώ ήρθα εδώ για να είμαι ο εαυτός μου και να συνεισφέρω όσο μπορώ. Θέλω να ‘χωρέσω’ σε άμυνα και επίθεση, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ερωτηθείς για το αν θα πάρει ελληνικό διαβατήριο, απάντησε: «Είναι κάτι για το οποίο μιλάμε αρκετό καιρό. Περιμένω να επικυρωθεί και να έχω στα χέρια μου το ελληνικό διαβατήριο. Είναι ένα βήμα τη φορά».

Με τον Ίγκι Μπραζντέικις ήταν συμπαίκτες στην Ζαλγκίρις και με τον Νάιτζελ Γουϊλιαμς Γκος ήταν στο ίδιο σχολείο. Ερωτηθείς αν πήρε τη γνώμη τους πριν πει το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού, είπε: «Ειλικρινά όλα έγιναν πολύ γρήγορα, οπότε δεν είχα χρόνο να μιλήσω μαζί τους για την κατάσταση. Μίλησα, όμως, μίλησα με τον Μπραζντέικις όταν ήμασταν στην Κύπρο και έγινε η πρώτη κίνησε για να έρθει στον Ολυμπιακό και μίλησα με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος όταν υπέγραψε ξανά με την ομάδα το καλοκαίρι. Και οι δύο ήταν τρομερά χαρούμενοι και όταν ήρθαν εδώ είχαν μόνο εξαιρετικά λόγια για την ομάδα, οπότε έκαναν τα πάντα πιο εύκολα για εμένα».

Τέλος, για το αν θεωρεί το φετινό φάιναλ φορ έναν πολύ δύσκολο στόχο, απάντησε: «Όχι. Όταν παίζεις για αυτόν τον οργανισμό και με το ταλέντο που έχουμε, ο στόχος πρέπει να είναι το φάιναλ φορ. Αυτός είναι όμως ο στόχος όλων. Κανείς δεν παίζει για τη μετριότητα.. Παίζουμε για να γίνουμε πρωταθλητές, όχι για να είμαστε τελευταίοι στα στατιστικά. Θεωρώ πως είναι ένας ρεαλιστικός στόχος».