Skip to main content

«Σκούπισε» και περιμένει…

Ο Ολυμπιακός έκανε το… χρέος του απέναντι στον Πανιώνιο και με 3-0 νίκες πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος όπου περιμένει το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Κολοσσός.

Ο Ολυμπιακός έκανε το… χρέος του απέναντι στον Πανιώνιο και με 3-0 νίκες πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος όπου περιμένει το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Κολοσσός.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ντούσαν Ίβκοβιτς έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι στη σειρά και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Άντιτς (σπασμός) και Λο (ίωση), δεν άφησαν κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης στους γηπεδούχους.

Το πρώτο μισό του αγώνα ήταν ισορροπημένο, με τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που είχε τον έλεγχο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Πειραιώτες πάτησαν το γκάζι και με όπλο την εξαιρετική τους άμυνα έφτασαν εύκολα στη νίκη με 87-66.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 32-34, 53-66, 66-87
Ανά δεκάλεπτο: 18-22, 14-23, 21-21, 13-21
Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 5(1), Κις 18(4), Αθανασούλας 11(3), Ντίμπλερ 6(1), Μπατής, Καββαδάς 9, Ιωάννου 3, Σαρικόπουλος 5, Νάτζφεϊ 4(1), Παραγυιός, Μπάρλος 5.
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 15, Σπανούλης 16(4), Βασιλόπουλος 3(1), Ντόρσεϊ 6, Κέσελ 2, Γκετσεβίτσιους 5(1), Γλυνιαδάκης 2, Πρίντεζης 17(1), Παπανικολάου 16(3), Μάντζαρης 3(1), Σλούκας 2, Κατσίβελης.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΙΒΚΟΒΙΤΣ: Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Είχα πει στους παίκτες μου ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και τώρα μας βοήθησε να μπούμε πίσω σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Στο τρίτο ματς ξαφνικά μείναμε χωρίς δύο βασικούς παίκτες. Ο Λο είναι χάλια με την δηλητηρίαση και ο Άντιτς είχε ένα σπασμό στον αυχένα.

Μάλλον από Δευτέρα θα είναι έτοιμοι και οι δύο. Συνεχίζουμε και τώρα θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα καλό πρόγραμμα. Δεν έχουμε πολλές λύσεις, με 13 κενές μέρες ως το Final Four. Συνεχίζουμε τη δουλειά".

Ο Ντόρσει πρέπει να καταλάβει κάποια πράγματα και θα του μιλήσω προσωπικά. Μετά τον τραυματισμό του γύρισε γρήγορα, αλλά πρέπει να του εξηγήσω πως πρέπει να αντιδράει. Δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά νομίζω ότι βρούμε μια καλή λύση για την ομάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: Πιστεύω πως είμαστε τυχεροί που παίξαμε με μία τόσο σοβαρή και καλή ομάδα, όπως ο Πανιώνιος.

Στο σημερινό ματς βελτιωθήκαμε πολύ στα λάθη, καθώς κάναμε μόλις 10, αλλά και στις ασίστ, καθώς μοιράσαμε 22 ασίστ.

Καλό θα ήταν να παίξουμε ακόμη 1-2 ματς, αλλά αφού δεν γίνεται, πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο καλά για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Final-Four.

Highlights...
Photo Gallely... {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157629568585242, layout=table, columns=3, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}