Skip to main content

Πρώτη ήττα εντός συνόρων

Το εντός συνόρων αήττητο σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε στην Πυλαία καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 76-71 στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α1.

Το εντός συνόρων σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε στην Πυλαία καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 76-71 στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α1.

Το παιχνίδι άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Ολυμπιακό μιας και στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου τραυματίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Το σοκ ξεπεράστηκε γρήγορα, όμως, από τη νέα ατυχία που βρήκε την ομάδα με τους Πειραιώτες να είναι μπροστά 21-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχασαν τη συγκέντρωση τους και επέτρεψαν τον ΠΑΟΚ να περάσει μπροστά με 39-37. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς συνέχισε να πηγαίνει πόντο-πόντο με τους Θεσσαλονικείς να είναι μπροστά 55-54.

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Στράτος Περπέρογλου ανέτρεψαν το εις βάρος της ομάδας τους (60-56) και το έκαναν 64-60 στο 34'. Τελικά, όμως, οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα και γνώρισαν την ήττα με 76-71. 


Τα δεκάλεπτα: 20-21, 39-37, 55-54, 76-71
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος):Κασελάκης 4, Χαραλαμπίδης 15 (2), ΜακΓκραθ 10 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 10, Δέδας 8 (2), Παπαδόπουλος 13, Καλλές 3, Χαριτόπουλος 13 (1).
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Xάινς 4, Άντιτς 2, Σπανούλης 17 (2), Σερμαντίνι 4, Σλούκας 9, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 16 (2), Παπανικολάου 6 (1), Μάντζαρης 3 (1), Περπέρογλου 10, Γεωργάκης.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς. Πίστεψαν στη νίκη και έμειναν στο πλάνο τους. Εμείς κάπως έτσι θα χάναμε το αήττητο φέτος αν το χάναμε. Είχαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε έξι μέρες. Πάτρα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Είχαμε εκτός τον Λο, τον Πάουελ, τον Μαυροειδή, τραυματίστηκε χθες ο Κατσίβελης και σήμερα ο Μάντζαρης. Στην αρχή του αγώνα φορτώθηκαν οι ψηλοί μας με φάουλ και άλλαξε το πλάνο μας στο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλη ευθύνη που χάσαμε και φυσικά δώσαμε το δικαίωμα στον κύριο Σταματόπουλο να βάλει την πινελιά του. Εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας και να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα ως το τέλος. Ο διαιτητής δε δίνει ποτέ τεχνική ποινή όταν ζητάς αντιαθλητικό φάουλ το οποίο φυσικά και ήταν. Αυτή είναι η άποψή μου, αν έχετε αντίθετη άποψη γράψτε τη. Έδωσα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής στα 10’’ και όταν διαμαρτύρεσαι για καθαρό αντιαθλητικό φάουλ δε δίνει τεχνική ποινή. Και ο κύριος Μαρκόπουλος ήταν τρία μέτρα μέσα στο γήπεδο αλλά δεν πήρε τεχνική ποινή.  Ο γιατρός μας είπε ότι δεν μπορεί να παίξει στο παιχνίδι ο Βαγγέλης, θα κάνει μαγνητική και θα δούμε».

ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ: Είναι μια πολύ κακή ήττα. Υπήρχαν πολλές δικαιολογίες και προστέθηκε μια ακόμα με τον τραυματισμό του Μάντζαρη, αλλα πρέπει να κερδίσουμε τη Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε μέλη μιας τεράστιας ομάδας και πρέπει να κάνουμε το χρέος μας».

Highlights...
Photo Gallely... {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157632660610915, layout=table, columns=3, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}