Skip to main content

Έτρεχε με 113...

Ο Ολυμπιακός ήταν ασταμάτητος απέναντι στην Καβάλα και μετέτρεψε το παιχνίδι σε μια απλή προπόνηση στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συγκέντρωση και σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός ήταν ασταμάτητος απέναντι στην Καβάλα και μετέτρεψε το παιχνίδι σε μια απλή προπόνηση στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συγκέντρωση και σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκαν με μεγάλη διάθεση στο παρκέ του ΣΕΦ και από το ξεκίνημα έδειξαν την ίδια διάθεση σε άμυνα και επίθεση.

Αγωνιστική κριτική δεν μπορεί να γίνει σ’ ένα παιχνίδι που η διαφορά έφτασε έως τους 58 πόντους.

Στην παράσταση για ένα ρόλο κανείς από τους παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε ρόλο κομπάρσου κι αυτό ήταν το μεγάλο συν για τους μοναδικούς πρωτοπόρους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα: 34-14, 67-26, 91-39, 113-62
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 2, Λο 12, Σπανούλης 5(1), Περπέρογλου 12(1), Σλούκας 6, Μαυροειδής 7, Πάουελ 11, Γκετσεβίτσιους 17(2), Πρίντεζης 14(1), Παπανικολάου 18(2), Μάντζαρης, Κατσίβελης 9(1).
Καβάλα (Γαλάνης): Πάνος 3, Μανωλόπουλος 13(3), Στυλιανού, Στεφανίδης 5(1), Γκράντι 10(1), Βελισσαρίου 3, Μίτροβιτς 8, Γκαγκαλούδης 9 (1), Κρστέβσκι 4, Κόλεμαν 7, Ιλίεφ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας γιατί όποιος έπαιξε αντιμετώπισε σοβαρά το παιχνίδι. Είναι μέρος της προετοιμασίας ενόψει του ματς της Πέμπτης. Με πιθανή νίκη θα προκριθούμε στο Top16 που είναι ο αρχικός μας στόχος στην Ευρώπη. Η προετοιμασία μας έχει άλλες δυο προπονήσεις. Ευχαριστούμε αυτούς τους 500 φιλάθλους που ήταν εδώ. Καναμε ό,τι καλύτερο για να περάσουν καλά. Κάνω κάλεσμα στον κόσμο για να είναι εδώ την Πέμπτη. Ειμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά που έπαιξαν και είχαν κίνητρο ομαδικό και προσωπικό και πρέπει να δίνουν πάντα το 100% γιατί είναι μέλη του Ολυμπιακού.

Στα αποδυτήρια είπαμε ότι είναι παρά πολύ σημαντικό να έχουμε δημιουργικότητα και είμαστε ευχαριστημένοι με τις 36 ασίστ. Κάποια στιγμή το ματς άνοιξε, αλλά η δημιουργικότητα είναι πολύ σημαντική. Ξέρετε ο πιο καλός παίκτης του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα είναι ο πρώτος πασέρ».

ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ: «Επρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι από τη αρχή. Το κάναμε. Δεν δώσαμε περιθώριο στην Καβάλα. Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη με την Κάχα Λαμποράλ. Εύχομαι καλό κουράγιο για Καβάλα».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ: «Ήρθαμε εδώ με σκεπτικό να κάνουμε μια δυνατή προπόνηση και να παρουσιάσουμε μια θετική εικόνα. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα σε φόρμα με καλή ψυχολογία. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να αλλάξουμε θέματα καθημερινότητας. Βελτιωνόμαστε, αλλά χρόνος πιέζει. Ολα τα λάθη μπορεί να τα κάνεις, αλλά όχι αυτά που σε σκοτώνουν. Την άλλη βδομάδα παίζουμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Ο Ολυμπιακός είναι παράδειγμα για το μπάσκετ, αλλά και για όλη την ελληνική κοινωνία. Δεν θέλω να αναφερθώ στα προηγούμενα. Η βαλκανική λίγκα έχει τα θετικά και αρνητικά της. Πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά».

Highlights...
Photo Gallely... {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157632048353715, layout=table, columns=3, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}