Skip to main content

Εύκολα με τον Ίκαρο

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Ίκαρο στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Ίκαρο στο κλειστό της Γλυφάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα τη δέουσα σοβαρότητα, ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και σιγά, σιγά εξαφανίστηκαν.

Η τελική διαφορά των 44 πόντων δεν επιτρέπει μεγαλύτερη αγωνιστική κριτική για το 3/3 του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 9-29, 21-52, 32-68, 53-97
Ανά δεκάλεπτο: 9-29, 12-23, 32-68, 21-29
Ικαρος Καλλιθέας (Πρίφτης): Στρναντ, Λαραρεντζάκης 12 (2), Κυρίτσης 19 (1), Ουάιατ 7, Στέβοβιτς 2, Φαγιέ 3 (1), Γκίμπσον 2, Γιαννακίδης, Αγαδάκος, Μήτσιαλος, Σίμτσακ 2.
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 11, Λο 7 (1), Αντιτς 13 (2), Σπανούλης 7, Περπέρογλου 7 (1), Σλούκας 9 (1), Γκετσεβίτσιους 10 (2), Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 10 (2), Μάντζαρης 8 (2), Κατσίβελης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Αυτό το ματς είχε μια ιδιαίτερη χρησιμότητα για εμάς. Θέλαμε παιδιά που δεν έπαιζαν αρκετά, να βρούνε ρυθμό. Όπως ο Λο, ο Γκετσεβίτσιους και ο Μαυροειδής. Σεβαστήκαμε τον κόσμο που πλήρωσε εισιτήριο, τον εαυτό μας και τους αντιπάλους. Εύχομαι στον κόουτς Δημήτρη καλή συνέχεια. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας και θα βγάλουμε συμπεράσματα από αυτό το ματς».

Για το θέμα Ντόρσεϊ «Έχουμε βγει στην αγορά και ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του, δεν θέλω και δεν έχω να πω κακά λόγια για τον Τζόι. Η οπτική του ήταν διαφορετική, του το εξήγησα, αλλά δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Όποιος θέλει και αντέχει στην πίεση, παίζει στον Ολυμπιακό. Έχουμε βγει στην αγορά, θα προχωρήσουμε σε κίνηση χωρίς να βιαζόμαστε. Αυτή τη στιγμή έχουμε βρει κάποιες περιπτώσεις παικτών, εμείς ψάχνουμε αθλητικότητα και ριμπάουντ. Αυτό που θέλουμε είναι να είναι αρχικά καλός χαρακτήρας και στη συνέχεια να δώσει αυτά που ζητάει η ομάδα».

Δημήτρης Μαυροειδής: «Σήμερα θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, σε αντίθεση με το ματς της Πέμπτης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ξεκινήσαμε καλά, παίξαμε καλά, ιδιαίτερα στην άμυνα και νομίζω σε μεγάλο διάστημα παίξαμε καλό μπάσκετ και προσφέραμε και θέαμα. Πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για να αναπληρώσουμε το κενό του Ντόρσεϊ. Δεν στεκόμαστε στα πρόσωπα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες και όλοι μπορούν να προσφέρουν».

Highlights...
Photo Gallely... {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157631880280489, layout=table, columns=3, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}