Skip to main content

Συνέχισε το αήττητο

Ο Ολυμπιακός έκανε το 7/7 και συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησαν 88-72 του Κολοσσού στην πιο εύκολη εκτός έδρας νίκη τους απέναντι στους Ροδίτες τα τελευταία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 7/7 και συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησαν 88-72 του Κολοσσού στην πιο εύκολη εκτός έδρας νίκη τους απέναντι στους Ροδίτες τα τελευταία χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με συγκέντρωση και διάθεση παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα και μπορεί να μην έπαιρναν μια διαφορά που θα τους έδινε απόλυτη ασφάλεια λόγω κάποιων κενών τους διαστημάτων αλλά δεν ένιωσαν ποτέ κίνδυνο από τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ανέβασε ακόμα περισσότερο τη διαφορά η οποία ξεπέρασε και τους 20 πόντους λίγο πριν το τέλος και δίνοντας τελικά στους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας μια εύκολη νίκη.

Τα Δεκάλεπτα: 15-25, 37-45, 52-65, 72-88.

Κολοσσός Ρόδου (Γκέκος): Γεωργαλής 2, Κουμπούρας 11, Χάτεν  4, Καλαϊτζής 4, Καλαμπόκης 17 (1), Ντέντι 11 (1), Λάνγκφορντ 8, Τσαλδάρης 15 (3)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς 14, Λο 2, Αντιτς 10 (2), Σπανούλης 7 (1), Περπέρογλου 9 (2), Σλούκας 2, Πάουελ 10, Πρίντεζης 14, Παπανικολάου 10, Μάντζαρης 10 (2)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια στη Ρόδο. Είναι δύσκολο το γήπεδο, ήταν και περίεργη σήμερα η ώρα. Εμείς ίσως να ήμασταν χαλαροί μετά τη νίκη της Πέμπτης κι αυτό μεταφράζεται στο ότι δεν παίξαμε τόσο καλά στην άμυνα. Έχω σεβασμό στον Μηνά και στον Κολοσσό, μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες. Εύχομαι στον Κολοσσό καλή τύχη και συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την προσπάθεια που κάνει για ακόμα μια χρονιά και με τη βοήθεια του κόσμου που πάντα τον στηρίζει. Για μας είναι πάντα ευχάριστο να παίζουμε σε μια τόσο όμορφη και δύσκολη έδρα. Αυτό ήταν και το κλειδί του αγώνα. Ξέραμε το πόσο δύσκολη έδρα είναι εδώ και δεν θέλαμε να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι. Γι’ αυτό το λόγο θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, είχαμε όμως κάποια νεκρά διαστήματα που δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να ηρεμήσουμε. Στο τέλος όμως δείξαμε χαρακτήρα.

ΜΗΝΑΣ ΓΚΕΚΟΣ: Εμείς παίξαμε με μια από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουμε εντελώς διαφορετικούς στόχους από τον Ολυμπιακό και όλη την εβδομάδα έλεγα στα παιδιά ότι πρέπει να αποκομίσουμε ότι καλύτερο απ’ αυτό το παιχνίδι. Για να κερδίσεις στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Εμείς έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, να βελτιωθεί η κατάσταση των τραυματιών μας και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

ΚΕΒΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε όλοι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο, αλλά δεν γινόταν κάτι άλλο. Πρέπει να προχωρήσουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε ακόμα βρει το ρυθμό μας ως ομάδα, αλλά είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να βρούμε τη χημεία μας αν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ.

Highlights...

Photo Gallely... {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157632092776595, layout=table, columns=3, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}