Skip to main content

Εύκολη νίκη

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στον Πανελευσιανικό τον οποίο νίκησε με 94-64 στην 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στον Πανελευσιανικό τον οποίο νίκησε με 94-64 στην 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και προσέφεραν ουσία και θέαμα. Η πρώτη περίοδος έληξε 20-17, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο, μέσω της άμυνας, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν ρυθμό και στην επίθεση με το ημίχρονο να τελειώνει 44-32.
Στην τρίτη περίοδο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα με τη διαφορά να αυξάνεται συνέχεια και το δεκάλεπτο να τελειώνει 72-47. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Πειραιώτες δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και έφτασαν άνετα στη νίκη με 94-64.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 44-32, 72-47, 94-64
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας):  Πέτγουεϊ 4, Ντάνστον 13, Χριστοδούλου 3 (1), Παπαπέτρου 17 (2), Σλούκας 10 (1), Κόλινς 2, Σίμονς 7, Λοτζέσκι 12, Αγραβάνης 6, Μάντζαρης 9, Καββαδάς 8, Κατσίβελης 3.
Πανελευσινιακός (Σκαραφίγκας): Νίκου 2, Παπαμακάριος 7 (1), Κάιλς 14 (2), Τζόουνς 7, Μαγκουνής, Φαγιέ 14 (2), Φίσερ 5 (1), Μελισσαράτος 2, Τέρνερ 3, Ούζας 5 (1), Μάντζαρης 5, Αβραμίδης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Και εμείς, πηγαίνοντας η χρονιά προς την ολοκλήρωση της έχουμε μόνο κρίσιμα παιχνίδια. Ακόμη και το σημερινό ήταν σημαντικό για εμάς, όχι κρίσιμο βαθμολογικά, αλλά σημαντικό για την προετοιμασία μας. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καλή άμυνα η Ελευσίνα και μας δυσκόλεψε βάζοντας κάποιες συνθήκες που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το σκορ, είχαμε 21 τελικές πάσες, δείξαμε διάθεση να παίξουμε ομαδικά και θεωρώ πως τα καταφέραμε καθώς προσφέραμε και ουσία, αλλά και θέαμα».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ: «Για εμάς ήταν ένα ευχάριστο διάλλειμα και ένα τεστ για τα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδι που έρχονται. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, αλλά στο δεύτερο το παιχνίδι άνοιξε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και ελπίζουμε να κερδίσουν την Πέμπτη στη Μάλαγα».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ: «Ήταν ένα παιχνίδι της Α1 που έπρεπε ως Ολυμπιακός να κερδίσουμε. Μπήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο ματς, δώσαμε ενέργεια και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Μάλαγα».


ΡΟΚΑΣ ΟΥΖΑΣ: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια χαζά λάθη, λάθη στην άμυνα, ο Ολυμπιακός τα εκμεταλλεύτηκε και πήρε τη νίκη».

Highlights...
Photo Gallery... {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157644340394166, layout=table, columns=3, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}