Skip to main content

Τρία στα τρία με Ίκαρο

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αήττητη φετινή του πορεία και λίγες ώρες μετά το θρίαμβο στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατά, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα με 99-61 του Ίκαρου Χαλκίδας.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αήττητη φετινή του πορεία και λίγες ώρες μετά το θρίαμβο στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατά, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα με 99-61 του Ίκαρου Χαλκίδας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα από την αρχή του αγώνα βρήκαν το κίνητρο να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να μην δώσουν δικαιώματα στους φιλοξενούμενους.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε… ρεπό στον Βαγγέλη Μάντζαρη κι έβαλε στη δωδεκάδα τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος όμως ήταν ο μεγάλος άτυχος του ματς αφού λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου δέχθηκε ένα χτύπημα στη μύτη και αποχώρησε με διπλό κάταγμα. Άμεσα ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και του έγινε ανάταξη στο σπασμένο οστό.

Στα του αγώνα, δεν μπορεί να γίνει μεγάλη κριτική αφού από την αρχή ως το τέλος η παράσταση είχε έναν πρωταγωνιστή. Ο Στράτος Περπέρογλου και ο Μπράιαντ Ντάνστον ήταν οι κορυφαίους για τους γηπεδούχους που έφτασαν εύκολα στο 3/3 στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο 8/8 σε επίσημα φετινά τους παιχνίδια.

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 59-32, 78-45, 99-61
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 8 (2), Λο 7 (2), Ντάνστον 15 (10 ριμπ.), Σπανούλης 4 (5ασ.), Περπέρογλου 22 (1), Παπαπέτρου, Σλούκας 15 (3, 6ασ.), Σίμονς 5 (6ριμπ.), Λοτζέσκι 9 (1), Πρίντεζης 4, Αγραβάνης 7, Κατσίβελης3
Ίκαρος Χαλκίδας (Καλαφατάκης): Στρναντ 6, Γκόβενς 11 , Παπανικολόπουλος 6, Άσκα 17 (10 ριμπ.), Μανωλόπουλος , Σάτον 6, Γκαγκαλούδης 9 (1), Σπανός, Μπορόβνιακ, Τολιόπουλος, Μπεκ 6, Μπέμπης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: Το βασικότερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι έγινε χωρίς κόσμο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε καμία μέρα. Είχαμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε τον χρόνο και να νικήσουμε φυσικά τον αντίπαλο μας που προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις. Αυτό που μας στενοχωρεί είναι ότι χτύπησε ο Παπαπέτρου και δεν είχε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν υπάρχουν πολλά σχόλια για το παιχνίδι. Κι εγώ είμαι θιασώτης του επαρχιακού μπάσκετ, ελπίζω ο Ίκαρος να τα πάει καλά στην Χαλκίδα".

ΣΕΝΤΡΙΚ ΣΙΜΟΝΣ: Ο κόουτς μας είπε πριν τον αγώνα ότι πρέπει να έχουμε προσωπικό κίνητρο. Λειτούργησαν τα λόγια του και πήραμε μια άνετη νίκη. Ήταν καλό ματς για μας, ώστε να δουλέψουμε στην άμυνα μας.Έτσι κι αλλιώς έχουμε καλούς επιθετικούς παίκτες. Παίξαμε καλή "χετζ άουτ" άμυνα στις θέσεις «4» και «5» είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη και πλέον πρέπει να προχωρήσουμε για τον επόμενο αντίπαλο μας



Highlights...

Photo Gallely... {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157636977944883, layout=table, columns=3, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}