Skip to main content

“Together We Fly” και φέτος!

Είστε έτοιμοι για νέες υψηλές πτήσεις; Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως το πρόγραμμα “Together We Fly” θα συνεχιστεί και φέτος!

Αν ονειρεύεσαι να γίνεις «εμπράκτως» ο 6ος παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στα εκτός έδρας παιχνίδια της Ευρωλίγκας, δήλωσε συμμετοχή και ταξίδεψε -στα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς - με το τσάρτερ που θα μεταφέρει την «ερυθρόλευκη» αποστολή! Παράλληλα συνδύασε το υψηλού επιπέδου μπασκετικό θέαμα με επισκέψεις σε ελκυστικούς προορισμούς!

  • ΜΙΛΑΝΟ 16&17 Οκτωβρίου

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00, μία διανυκτέρευση.

Τρίτη 17 Οκτωβρίου @20.45 ώρα Ιταλίας έναρξη του αγώνα ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , απευθείας μετά τον αγώνα μετάβαση στο αεροδρόμιο Μαλπένσα για την επιστροφή στην Αθήνα.

Πακέτο επιλογής 1 : 430€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα  

Πακέτο επιλογής 2 : μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Marine Tours 2103712249 για τις επιλογές των ξενοδοχείων στο Μιλάνο.

Πακέτο επιλογής 3  : μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Marine Tours στο 2103712249 για τις επιλογές των ξενοδοχείων στο Μιλάνο.

  • ΤΕΛ ΑΒΙΒ 13&14 Νοεμβρίου

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00, μία διανυκτέρευση.

Τρίτη 14 Νοεμβρίου @21.05 έναρξη του αγώνα ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, απευθείας μετά τον αγώνα μετάβαση στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν για την επιστροφή στην Αθήνα.

Πακέτο επιλογής 1 : 560€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα.

Πακέτο επιλογής 2 : 815€/άτομο , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NYX 4**** με πρωινό και όλες τις μεταφορές.

Πακέτο επιλογής 3  : 935€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,μία διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NYX 4**** με πρωινό και όλες τις μεταφορές.

  • ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΥΩΝ 18-23 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.

3 διανυκτερεύσεις στη Μπολόνια.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου @20.30 έναρξη του αγώνα ΒΙΡΤΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

21 Δεκεμβρίου αναχώρηση στις 16.00 από Μπολόνια για Λυών, μία διανυκτέρευση στη Λυών.

22 Δεκεμβρίου @19.45 έναρξη του αγώνα ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , απευθείας μετά τον αγώνα μετάβαση στο αεροδρόμιο της Λυών, Σαιντ Εξυπερύ για την επιστροφή στην Αθήνα.

Πακέτο επιλογής 1 : 590€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα.

Πακέτο επιλογής 2 : θα ανακοινωθεί σύντομα , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με τα εισιτήρια αγώνων,όλες τις διανυκτέρευσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και όλες τις μεταφορές.

Πακέτο επιλογής 3  : θα ανακοινωθεί σύντομα , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με τα εισιτήρια αγώνων, όλες τις διανυκτέρευσεις σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό και όλες τις μεταφορές.

Γενικές πληροφορίες

Όλα τα update θα βρίσκονται στο FANS CORNER/TOGETHER WE FLY.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο μέσα από τη φόρμα συμμετοχής και μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων εισιτηρίων του αγώνα.

Όσοι έχετε στείλει email εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα λαμβάνετε επιβεβαίωση μόνο για τους συγκεκριμένους προορισμούς που αναφέρονται όταν θα προκύπτει οργανωμένο ταξίδι με την ομάδα

Οι θέσεις σε κάθε τσάρτερ θα είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή των φιλάθλων μας σε κάθε ταξίδι

Η κράτηση των αεροπορικών θέσεων στο τσάρτερ και των δωματίων εξασφαλίζεται μόνο κατόπιν πληρωμής

Οι παραπάνω τιμές των δωματίων ενδέχεται να διαφοροποιηθούν βάση διαθεσιμότητας και αφορούν συνήθως 1 διανυκτέρευση (εκτός των διπλών αγωνιστικών).

 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EΔΩ : https://www.olympiacosbc.gr/el/together-we-fly-2023-24 και στη συνέχεια θα λάβετε επιβεβαίωση απάντησης και τη διαδικασία για τον τρόπο πληρωμής.

             Λίγες ημέρες πριν την απογείωση θα λάβετε τις τελευταίες λεπτομέρειες !!

             Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μόνο εισιτήριο αγώνα σε προορισμό του εξωτερικού θα πρέπει να συμπληρώνουν την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος :

               https://www.olympiacosbc.gr/el/away-tickets-euroleague-23-24