Skip to main content

bwin Monday Night Against Covid-19: Οι δράσεις στον αγώνα με τον Ιωνικό

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την αμέριστη στήριξη του Μεγάλου Χορηγού της, bwin, προσέφεραν για μία ακόμη φορά μέσα από το πρόγραμμα «bwin Monday Night Against Covid-19» στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ιωνικός Νικαίας Hellenic Coin, έγιναν οι εξής δράσεις…

  • Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Νίκος Λεπενιώτης και ο κ. Βαγγέλης Κουρής, Country Manager της bwin, Μεγάλου Χορηγού της ομάδας μας, παρέδωσαν στον κύριο Γιώργο Παπαδάκη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», 10.000 ιατρικές μάσκες μιας χρήσης για τις ανάγκες των Οργανισμών που υποστηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
  • Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ Νίκος Λεπενιώτης, παρέδωσε στον εκπρόσωπο της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ, κ. Βασίλη Σωτηρόπουλο γάντια για τις ανάγκες του προσωπικού του Οργανισμού.
  • Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, προσέφερε στο Περιφερειακό Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» αντισηπτικά για το προσωπικό του Νοσοκομείου. Την δωροεπιταγή παρέλαβε ο ιδιοκτήτης της ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ιωνικός Hellenic Coin, κ. Βαγγέλης Τσάπας.
  • Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ Νίκος Λεπενιώτης και ο φόργουορντ της ομάδας μας, Σάσα Βεζένκοφ, παρέδωσαν στον Οίκο Ευγηρίας «Μέλαθρον» και στη Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Μαρέπη» μάσκες μιας χρήσης. Εκ μέρους των δυο ιδρυμάτων, τις δωροεπιταγές παρέλαβε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ιωνικός Hellenic Coin, κύριος Βαγγέλης Τσάπας.