Skip to main content

Monday Night Game Against Covid-19: Οι δράσεις (vid)

Η μάχη κατά του Covid-19 συνεχίζεται ακόμη πιο δυνατά! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε άμεση συνεργασία με τον μεγάλο της χορηγό, bwin, συνεχίζουν, μέσα από το πρόγραμμα «Monday Night Game Against Covid-19», να προσφέρουν ουσιαστικά στο κοινωνικό σύνολο!

Όπως στην πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, έτσι και σε αυτή κόντρα στην Mega Basket Soccerbet (04/01), έγιναν μια σειρά ενεργειών από τους «ερυθρόλευκους» και τους χορηγούς τους, που είχαν ως στόχο  την υποστήριξη του Ε.Σ.Υ, ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και την επιβράβευση ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στον ‘πόλεμο’ κατά της Πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα:

* Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.Νίκος Λεπενιώτης μαζί με την, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, κα Ιωάννα Μπερίου, παρέδωσαν  στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κ.Γιώργο Παπαδάκη, μια επιταγή για την ενίσχυση του προγράμματος σίτισης οικογενειών που έχουν πληγεί οικονομικά από τον Covid-19.

* Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.Νίκος Λεπενιώτης, μαζί με την Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin κα Ιωάννα Μπερίου, παρέδωσαν στον Γενικό Διευθυντή της ΕΛΕΠΑΠ, κ.Μαριανό Τάσο, 30.000 ιατρικές μάσκες για τα θεραπευτικά προγράμματα του Οργανισμού.

* Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μαζί με την Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, κα Ιωάννα Μπερίου, παρέδωσαν στον διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας των ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», κύριο Δημήτριο Πιστόλα 10.000 ιατρικές μάσκες.

* Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.Νίκος Λεπενιώτης, βράβευσε την Ευσταθία Καμπισιούλη, την νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», η οποία ήταν πρώτη Ελληνίδα που έκανε το εμβόλιο κατά του Covid-19 στη χώρα μας, δίνοντας την ελπίδα σε όλους τους συμπολίτες μας! Επίσης της παρέδωσε και μια δωροεπιταγή για αγορές από τα καταστήματα της GSA.

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Βασίλης Σπανούλης, της έκανε δώρο μια συλλεκτική φανέλα με όλες τις υπογραφές των παικτών και ο Σακίλ Μακίσικ της παρέδωσε μια δωροεπιταγή για αγορές από τα Olympiacos BC Official Stores!

Επίσης, o κύριος Γεώργιος Σάμιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Επίσημου Χορηγού της ομάδας μας παρέδωσε μια δωροεπιταγή για αγορές από τα καταστήματα Factory Outlet.

* O Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.Νίκος Λεπενιώτης και ο κ.Γεώργιος Σάμιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group Επίσημου Χορηγού της ομάδας μας, παρέδωσαν στον διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας των ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», κ.Δημήτριο Πιστόλα, μια δωροεπιταγή αξίας 6.500€ για τους 130 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες στις ΜΕΘ του νοσοκομείου.

* Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ Νίκος Λεπενιώτης, προσέφερε στην πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, 3.000 μάσκες και αντισηπτικά για το προσωπικό του Σταδίου.