Skip to main content

Ενημέρωση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των φιλάθλων του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την Δευτέρα 4/2/2013 στις 19.00 ανακοινώνει τα εξής:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των φιλάθλων του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την Δευτέρα 4/2/2013 στις 19.00 ανακοινώνει τα εξής:

-    Τα ελάχιστα τελευταία εισιτήρια που έχουν απομείνει θα διατίθενται από αύριο Σάββατο στο Επίσημο Κατάστημα του Ολυμπιακού και ώρες λειτουργίας καταστήματος ή μέχρι εξαντλήσεως τους. Παράλληλα όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται μπορούν να τα προμηθευτούν και μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
-    Όσοι φίλαθλοι έχουν κλείσει εισιτήριο μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ με παραλαβή από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, θα εξυπηρετηθούν την ημέρα του αγώνα (04/02/2013) από τα εκδοτήρια από τις 10:00 π.μ. έως και την έναρξη του αγώνα.
-    Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16.00.
-    Παρακαλούνται στο γήπεδο να προσέλθουν μόνο όσοι φίλαθλοι διαθέτουν εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας για τον συγκεκριμένο αγώνα. Δεν θα μπορέσει να πλησιάσει κανείς χωρίς εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας.
-    Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι να προσέλθουν όσο το δυνατό νωρίτερα στο γήπεδο με την αστυνομική τους ταυτότητα και χωρίς να μεταφέρουν αντικείμενα όπως κέρματα, αναπτήρες κλπ. καθώς οι έλεγχοι πριν την είσοδο τους στο γήπεδο θα είναι πολλαπλοί και εξονυχιστικοί.
-    Επίσης, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι οι θέσεις φιλάθλων ΑΜΕΑ έχουν εξαντληθεί. Όσοι φίλαθλοι ΑΜΕΑ έχουν επικοινωνήσει με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και έχουν εξασφαλίσει θέση, παρακαλούνται να προσέλθουν ειδικά για αυτόν τον αγώνα από την ράμπα που βρίσκεται στη λίμνη του ΣΕΦ. Η είσοδός τους θα γίνει κανονικά από την θύρα 8.

Ο αγώνας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ θα κρίνει, κατά μεγάλο ποσοστό, το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του Πρωταθλήματος. Η στήριξη και η βοήθεια του κόσμου σε συνδυασμό με την άψογη συμπεριφορά όλων και την αποφυγή οποιασδήποτε πρόκλησης ή παραβατικής συμπεριφοράς, θα δώσει στην ομάδα την ώθηση για την νίκη και την δυνατότητα να κερδίσει στο τέλος της χρονιάς αυτά που διεκδικεί και αυτά που αξίζει.

Η συμπεριφορά του κάθε φιλάθλου διαμορφώνει την συμπεριφορά του συνόλου και μόνο έτσι θα προστατέψουμε την ομάδα μας και την έδρα μας.

Στηρίξτε την ομάδα μας  μόνο με την φωνή σας και το πάθος σας.