Skip to main content

PIZZA FAN για τους φαν του Θρύλου

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την PIZZA FAN και την ένταξή της στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ στην κατηγορία του Επίσημου Υποστηρικτή.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την PIZZA FAN στην ομάδα των Χορηγών του Ολυμπιακού. Ευχόμαστε η προώθηση του brand της PIZZA FAN μέσα από το Χορηγικό Πρόγραμμα του Ολυμπιακού, τους αγώνες της ομάδας και τις εκδηλώσεις μας να είναι αποδοτική και να συμβάλλει στη βελτίωση των εταιρικών στόχων της εταιρείας σε ολόκληρη την Επικράτεια. Σχεδιάζουμε πολλές κοινές ενέργειες για τους φίλους της ομάδας μας και όχι μόνο, σε όλα τα επίπεδα ενώ η συνεργασία μας θα επεκταθεί σε πολλούς τομείς με την ανάπτυξη στοχευμένων προγραμμάτων που θα έχουν ως βασικούς άξονες τη  διασκέδαση, την εξυπηρέτηση και την απόλαυση.»

O Πρόεδρος της PIZZA FAN, κ. Κώστας Αντάρας δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και καλωσορίζουμε τους ανθρώπους του Συλλόγου στο ευρύ δίκτυο συνεργατών μας. Είναι τιμή για την PIZZA FAN και τους ανθρώπους της η συμπόρευση με έναν από τους ιστορικότερους Συλλόγους της Ελλάδας και ένα από τα κορυφαία club basketball στην Ευρώπη, την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός. Η υποστήριξή μας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας για την προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος είναι σε πλήρη συμφωνία με τη φιλοσοφία ανάπτυξής μας που έχει πάντα στόχο την επένδυση σε μια άμεση σχέση με το ευρύ κοινό και στη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας.

Ελπίζουμε η συνεργασία μας για την περίοδο 2010 – 2011 να συνοδευτεί με μεγάλες επιτυχίες για το Σύλλογο και να είναι η αρχή για μια μακροχρόνια κοινή πορεία».

Προφίλ PIZZA FAN

Η PIZZA FAN είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο του pizza delivery στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996 και σήμερα αριθμεί 52 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 42 στην Αττική καλύπτοντας το 97% του Νομού. Η χρήση αγνών και φρέσκων πρώτων υλών έχουν καθιερώσει τις γεύσεις της PIZZA FAN σε περισσότερες από 1.000.000 οικογένειες, οι οποίες συγκαταλέγονται αυτή τη στιγμή στο πελατολόγιό της. Βασικός άξονας στη φιλοσοφία λειτουργίας της PIZZA FAN είναι να ικανοποιεί τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες των φίλων της. Οι απόψεις του κόσμου μεταφράζονται συχνά σε νέες γευστικές προτάσεις της εταιρείας. Έχοντας κατακτήσει την κορυφή στο χώρο του delivery, νέος στόχος για την PIZZA FAN είναι η επέκταση του δικτύου της στην περιφέρεια και η λειτουργία 150 καταστημάτων συνολικά την επόμενη πενταετία.