Skip to main content

Για υψηλές επιδόσεις … και στο μπάσκετ!

Η Total Ηellas και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για μια ακόμη χρονιά μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία τη σαιζόν 2013-2014.


Ο όμιλος TOΤΑL, ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους παγκοσμίως, παραμένει αφοσιωμένος στην υποστήριξη του αθλητισμού, εδώ και πολλές δεκαετίες. Το όραμα και οι αξίες της TOTAL είναι απόλυτα συνδεδεμένες με τον αθλητισμό τη και την ευγενή άμιλλα. Συνεχίζει και φέτος να στηρίζει τον Ολυμπιακό, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο , με τη σειρά προϊόντων TOTAL Quartz.

H σειρά λιπαντικών TOTAL Quartz είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους κινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών της αγοράς & τα πιο αυστηρά πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος.  Εδώ και χρόνια αποτελεί βασικό χορηγό των μεγαλύτερων ομάδων και οδηγών  στα σημαντικότερα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.  Για μια ακόμη χρονιά, στην Ελλάδα, συνεχίζει να υποστηρίζει έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του παγκόσμιου μπάσκετ, με στόχο να φτάσει μαζί τους στην κορυφή.

Η TOTAL Hellas, σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός υπόσχεται μια σαιζόν με πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και τους πιστούς πελάτες της TOTAL.