Skip to main content

Το Olympico στο Χορηγικό Πρόγραμμα του Ολυμπιακού

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το Olympico restaurant café bar.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, σε κάθε αγώνα της ομάδας του Ολυμπιακού θα μπορούν οι φίλαθλοι μας να επισκέπτονται το Olympico το οποίο όπως είναι γνωστό βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πριν και μετά τους αγώνες και να απολαμβάνουν ειδικές τιμές με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας και του εισιτηρίου του αγώνα. Συγκεκριμένα, κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα έχει έκπτωση 20% ενώ κάθε κάτοχος απλού εισιτηρίου αγώνα έκπτωση 15%. Η έκπτωση θα ισχύει για κατανάλωση μεγαλύτερη των 5 ευρώ και θα πρέπει να επιδυκνείει το εισιτήριο κατά την παραγγελία.

OLYMPIACOS PREMIUM LOUNGE

Στο Olympico επίσης θα λειτουργήσει από φέτος και για πρώτη φορά, το OLYMPIACOS PREMIUM LOUNGE. Το Lounge το οποίο θα φιλοξενηθεί σε ξεχωριστό επιλεγμένο χώρο του εστιατορίου και θα λειτουργεί μόνο σε επιλεγμένους αγώνες του Ολυμπιακού, θα φιλοξενεί αποκλειστικά όλους τους κατόχους των καρτών διαρκείας VIP και COURT SEATS καθώς και όσους προμηθεύονται εισιτήρια VIP και COURT SEATS.

Το Lounge θα ανοίγει τις πόρτες του 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και η λειτουργεία του θα διαρκεί ώς και 1 ώρα μετά την λήξη του αγώνα. Οι δικαιούχοι θα απολαμβάνουν μια σειρά απο ειδικά premium αποκλειστικά προνόμια όπως parking, φαγητό, ποτά, παρακολούθηση του αγώνα μέσω γιγαντοοθόνης, ειδική πρόσβαση κ.α. και θα λειτουργεί σε επιλεγμένους αγώνες του Ολυμπιακού (σε όλους τους Ευρωπαϊκούς και του αγώνες με τον Παναθηναϊκό) και μετά απο σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το 210 4527600.