Skip to main content

O Ολυμπιακός μέλος του προγράμματος One Team της Ευρωλίγκα

Στη Βαρκελώνη βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Εμπορικός Δ/ντης του Ολυμπιακού κ. Νίκος Λεπενιώτης και ο Brand Manager κ. Κίμων Σακκόπουλος για να λάβουν μέρος σε συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της Euroleague στο πλαίσιο σχεδιασμού και εφαρμογής ενός νέου φιλόδοξου σχεδίου της Ευρωλίγκας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την ανάπτυξη συνεργασιών marketing, το ONE1TEAM.

Ο Ολυμπιακός επιλέχθηκε μαζί με άλλες εφτά ομάδες της Euroleague (Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Μάλαγα, Άλμπα Βερολίνου, Αρμάνι Μιλάνο) να αποτελέσουν τα πρώτα μέλη του νέου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ομάδων της Euroleague.

Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, παρουσιάστηκε απο την Euroleague ο βασικός άξονας του προγράμματος ενώ τα στελέχη των παραπάνω ομάδων αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την ευρύτερη επέκταση των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης και βελτίωσης σημαντικών κοινωνικών τομέων που αντιμετωπίζουν προβλήματα, μέσα από το μπάσκετ και τις δραστηριότητες του.