Skip to main content

Κωνσταντίνος Δοξάκης

Operations Manager

O Κωνσταντίνος Δοξάκης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια. Έχει αποκτήσει το B.S. του στο Σικάγο των Η.Π.Α από το Concordia University Chicago σπουδάζοντας Sports & Recreation Management και στη συνέχεια από το Anatolia College στη Θεσσαλονίκη το MΒΑ του στα Οικονομικά με εξειδίκευση στην Ανάλυση Χαρτοφυλακίου.

 

Επιστρέφοντας από τις σπουδές του εργάσθηκε σε διάφορα προγράμματα Αθλητικού Τουρισμού ως Resident Director. Από το 2015 ασχολείται ενεργά με τον επαγγελματικό αθλητισμό, έχοντας αγωνισθεί σε αρκετές ομάδες καλαθοσφαίρισης εθνικών κατηγοριών.

 

Έχει εργασθεί επίσης σε εμπορικούς ρόλους πωλήσεων των εταιρειών GSA, Athlenda, ως Team Sales Manager και Business Developer ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με διάφορα HR projects στο κομμάτι της διάθεσης ανθρωπίνου δυναμικού.

 

Από τον Οκτώβριο του 2022 εργάζεται στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ως Operations Manager. Είναι γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου 1992, και είναι υιός του βετεράνου καλαθοσφαιριστή Γιώργου Δοξάκη.

 

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.