Skip to main content

Οι… μικροί κοντά στους μικρούς

H generation X του Ολυμπιακού πήρε σειρά για να επισκεφτεί και να μιλήσει στο παιδιά που συμμετέχουν στο 1st OLYMPIACOS CHRISTMAS BASKETBALL CAMP.

H generation X του Ολυμπιακού πήρε σειρά για να επισκεφτεί και να μιλήσει στο παιδιά που συμμετέχουν στο 1st OLYMPIACOS CHRISTMAS BASKETBALL CAMP.

Οι Παπανικολάου - Σλούκας - Μάντζαρης - Κατσίβελης, οι μικροί δηλαδή των «ερυθρόλευκων», βρέθηκαν κοντά στους πιο μικρούς και όχι μόνο τους συμβούλευσαν, αλλά  τους έδειξαν και κάποιες βασικές κινήσεις.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Κώστας Σλούκας ο οποίος τόνισε: «είναι σημαντικό να ακούτε τους προπονητές σας και να κάνετε αυτό που σας λένε», ενώ ο συνονόματος Κώστας Παπανικολάου συμπλήρωσε "είναι σημαντικό το μπάσκετ, αλλά πιο σημαντικά είναι τα μαθήματά σας. Εδώ να ακούτε τους προπονητές σας, αλλά και στο σπίτι τους γονείς σας. Αυτοί θα σας βοηθήσουν σε κάθε σας βήμα, σε όλη σας τη ζωή.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά του σημείωσε πως "είναι σημαντικό να έχουμε την υγεία μας και το ξέρω καλά καθώς είμαι τραυματίας (γέλια). Είμαστε τυχεροί που ακολουθούμε επαγγελματικά αυτό που αγαπάμε και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς. Χρειάζεται πολλή δουλειά, σοβαρή δουλειά και να ακούτε τους προπονητές σας".

Τελευταίος μίλησε ο Δημήτρης Κατσίβελης που συμβούλεψε τα παιδιά λέγοντας "Nα αγαπάτε αυτό που κάνετε γιατί έτσι θα πάτε μπροστά, αλλά δεν θα πρέπει να παραλείψετε και τα μαθήματά σας, τα οποία είναι πολύ σημαντικά¨.

Οι τέσσερις «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στα παιδιά πως πρέπει να ντριμπλάρουν σωστά, τις βασικές αρχές της άμυνας αλλά και το πώς γίνεται το σωστό μπάσιμο.