Skip to main content

ΜακΚίσικ: Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά! (vid)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στην κάμερα του OlympiacosBC TV για την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» στο Μέτσοβο, αλλά και για την έντονη επιθυμία του να ξεκινήσει η σεζόν!

«Έχω κάνει παρόμοιες προετοιμασίες, αλλά αυτή ήταν μακράν η καλύτερη! Ήρθαμε εδώ, δουλέψαμε πολύ και δώσαμε ένα φιλικό παιχνίδι που κερδίσαμε. Συνολικά θεωρώ πως ήταν ένα επιτυχημένο ταξίδι», είπε ο Αμερικανός γκαρντ, που δεν βλέπει την ώρα να γίνει το πρώτο επίσημο τζάμπολ της χρονιάς. «Είμαι ενθουσιασμένος και αγωνιώ να ξεκινήσει η Ευρωλίγκα. Δεν μπορώ να περιμένω! Το λέω στα παιδιά πως είμαι έτοιμος να ξεκινήσει η χρονιά και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που τελείωσε η προηγούμενη σεζόν. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην δράση!».

Μετά από απουσία μηνών από τα παρκέ ελέω κορονοϊου, ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στην φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δεν του ήταν αρκετό… «Ένιωσα ενθουσιασμένος που έπαιξα και πάλι μπάσκετ, αλλά όπως είπα και πριν ανυπομονώ να ξεκινήσει η Ευρωλίγλκα. Τελείωσε τόσο γρήγορα πέρυσι. Ήρθα στην ομάδα και μπόρεσα να παίξω μόλις τρία παιχνίδια. Ήταν, όμως, πολύ καλό το ότι έπαιξα με παίκτες όπως οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου και φέτος ειδικά με τον Σλούκα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να παίζεις μαζί με τόσο καλούς παίκτες».

Ερωτηθείς αν κατά τη γνώμη του θα αλλάξει κάτι στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας, είπε: «Θεωρώ πως θα τρέξουμε περισσότερο στις δύο πλευρές του γηπέδου φέτος, καθώς θα είμαστε σε καλύτερη φόρμα».

Πέρυσι αγωνίστηκε σε ελάχιστα ματς, ωστόσο, θεωρητικά αυτή είναι η δεύτερή θητεία του στην ομάδα, γεγονός που τον να αισθάνεται ακόμη πιο άνετα στο «ερυθρόλευκο» περιβάλλον. «Σίγουρα νιώθω πιο άνετα και τα εύσημα για αυτό ανήκουν στον  προπονητή, γιατί δεν νιώθω κανενός είδους πίεση. Απλά κάνω αυτό που μου ζητάει. Δεν ζητούν πολλά, ζητούν να κάνουμε αυτά που μας λένε και αυτό προσπαθώ να κάνω. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός, αλλά και η πόλη είναι ένα ευχάριστο μέρος για εμένα και την οικογένειά μου».

Ερωτηθείς για τον βασικό στόχο που έχει θέσει για τη νέα σεζόν, απάντησε: «Ο βασικός μου στόχος είναι να κερδίζουμε, να κερδίζουμε πολύ. Δεν θέλω να πω τι μπορούμε να πετύχουμε, αλλά ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ και μετά να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και να επιστρέψω για να πάμε στο φάιναλ φορ και την επόμενη χρονιά!».