Skip to main content

Αναχώρησε για Μέτσοβο ο Ολυμπιακός (pics)

Το πρωί της Δευτέρας (24/08) η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στην κωμόπολη των Ιωαννίνων μέχρι τις 2 Σεπτέμβρη και θα δώσουν δύο φιλικά με τον Προμηθέα Πάτρας (31/08 και 02/09).

Στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκονται 15 παίκτες. Πρόκειται για τους: Αλέξανδρο Νικολαϊδη, Άαρον Χάρισον, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Αντώνη Κόνιαρη, Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα, Χασάν Μάρτιν, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργο Πρίντεζη, Λιβιό Ζαν Σαρλ,  Τσαρλς Τζένκινς, Οκτάβιους Έλις, Βασίλη Χρηστίδη, Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ξεπέρασε τον κορονοϊό, δεν ακολούθησε την ομάδα. Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα καθοριστεί το πότε θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Όσον αφορά στον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, που επίσης δεν ταξίδεψε στο Μέτσοβο, έλαβε ειδική άδεια για να μεταβεί στο τέλος του μήνα στις ΗΠΑ, προκειμένου να προπονηθεί εκεί πριν το ντραφτ.

anaxwrisi mets6

anaxwrisi mets7

anaxwrisi mets

 

anaxwrisi mets3

anaxwrisi mets5

anaxwrisi mets4

anaxwrisi mets1

anaxwrisi mets2