Skip to main content

Ανακοίνωση για τις διαπιστεύσεις στην Euroleague

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από φέτος δεν θα ισχύσουν ετήσιες δημοσιογραφικές κάρτες στην Euroleague.


Για την STOIXIMAN.GR Basket League (με εξαίρεση τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό) ισχύει η ίδια διαδικασία για όσους συναδέλφους  δεν έχουν κάρτα  ΠΣΑΤ ή ΕΣΗΕΑ.


Έως και 24 ώρες πριν το τζάμπολ κάθε αγώνα, οι συνάδελφοι που επιθυμούν να διαπιστευτούν θα πρέπει να αποστέλλουν σχετικό αίτημα στο email :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Τις διαπιστεύσεις τους (που επαναλαμβάνουμε θα ισχύουν ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο ματς) θα τις παραλαμβάνουν κατά την προσέλευσή τους στο ΣΕΦ από την είσοδο των δημοσιογραφικών και θα είναι αυστηρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.


Σε περίπτωση που παρατηρηθεί το φαινόμενο να υποβάλλεται αίτημα διαπίστευσης, αλλά ο διαπιστευμένος κατ' επανάληψη να μην την παραλαμβάνει, θα υπάρξουν κυρώσεις (στην συνέχεια τα αιτήματά του δεν θα γίνονται δεκτά).


Επίσης, θα θέλαμε να σας τονίσουμε πως απαγορεύεται αυστηρά -βάσει των κανονισμών της διοργανώτριας αρχής- οποιαδήποτε βιντεοσκόπηση ή λήψη φωτογραφιών δέκα λεπτά πριν το τζάμπολ, κατά την διάρκεια του αγώνα και δέκα λεπτά μετά το τέλος κάθε αναμέτρησης.