Skip to main content

Οι δηλώσεις του κυρίου Αγγελόπουλου

Ο κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο Βελιγράδι και παρακολούθησε το ματς της ομάδας μας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Μετά τη μεγάλη νίκη επί των Σέρβων, ο κύριος Αγγελόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ.

Σε ερώτηση για το όλα έγιναν αλά…. Πόλη εκτός από τον δικό του πανηγυρισμό, ο κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε πως «όταν απαιτηθεί, θα γίνουν και αυτά. Νομίζω πολύ μεγάλη νίκη, σε πολύ δύσκολη έδρα, σε μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα, εκπληκτικό παιχνίδι που θύμισε Κωνσταντινούπολη. Ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται αρκετά πράγματα».

Στη συνέχεια, ο κύριος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για το εάν έπαιξε ρόλο η καρδιά του πρωταθλητή. «Νομίζω αυτό είναι, είχαμε πολλές απουσίες, και ο Ματ, είχαμε πολλά προβλήματα και ανέτοιμους παίκτες που δεν ήταν στο τοπ ετοιμότητας τους λόγω τραυματισμών. Έδειξε πως πάντα κάποιος θα βγει μπροστά για να κερδίσει η ομάδα».

Σε ερώτηση για το εάν η απόδοση του Αγραβάνη και του Παπανικολάου, καθόρισαν το ματς, ο κύριος Αγγελόπουλος εξήγησε πως «και το τρίποντο του Πρίντεζη ήταν σημαντικό και κάθε φάση ήταν υψηλού επιπέδου, θύμιζε πλέι οφ και αγώνα τίτλου. Νομίζω θα πάμε πολύ καλά».

Ο Ολυμπιακός παραμένει όλα τα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και όταν ο εκ των ιδιοκτητών του Θρύλου ρωτήθηκε για τα μυστικά της επιτυχίας, απάντησε πως «τα μυστικά είναι πολλά, κάποια στιγμή θα τα αναλύσουμε, είναι ότι υπάρχει Έλληνας προπονητής, Έλληνες παίκτες και ελληνικός κορμός, αλλά και οι ξένοι προσέφεραν. Την ασίστ την έδωσε ο Γκριν. Δεν είναι μόνο ο ελληνικός κορμός, έχουν στο πλάι τους εξαιρετικούς παίκτες, αλλά δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ Ελλήνων και ξένων. Είναι και το πώς δένουν όλοι μαζί. Πήγα, έδωσα συγχαρητήρια, αλλά συγκρατημένα πράγματα».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για 11η φορά στα 12 χρόνια στα προημιτελικά, επίτευγμα που έχει καταφέρει μόνο αυτός και η Μπαρτσελόνα με τον κύριο Γιώργο Αγγελόπουλο να απαντάει πως «νομίζω ότι μαζί με τον Παναγιώτη, έχουμε πετύχει κάτι εκπληκτικό, αυτό που λέτε είναι και σταθερότητα στην κορυφή, αυτό το έχει κάνει μόνο η Μπαρτσελόνα, είμαστε η κορυφαία ομάδα στην Ευρωλίγκα τα τελευταία οκτώ χρόνια και είμαστε περήφανοι με τον Παναγιώτη για αυτό που έχουμε πετύχει. Συνεχίζουμε δυνατά και στη νέα δομή της Ευρωλίγκας».

Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με το φορμάτ της Ευρωλίγκας και τους πολλούς τραυματισμούς που έχει επιφέρει. «Εντάξει ισχύει αυτό, δυστυχώς εμείς είχαμε πάντα τραυματισμούς, θέλουμε όλοι στα πλέι οφ να είναι υγιείς, να είναι όλοι μέσα. Αυτός είναι ο στόχος».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον δρόμο για την Πόλη, με τον κύριο Αγγελόπουλο να απαντάει πως «προηγείται ο αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει όνειρα. Είναι δικό του θέμα. Προηγείται ο αγώνας με τη Ρεάλ, ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θέλει και πρέπει να κερδίσει. Είναι πολύ μακριά ακόμη το FinalFourτης Πόλης, το καλάθι του Πρίντεζη, όντως θύμισε Κωνσταντινούπολη. Αλλά ως εκεί».

Σε ερώτηση για το εάν ζήλεψε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα, ο εκ των προέδρων των πρωταθλητών Ελλάδος, απάντησε πως «δεν μπορώ να πω ότι ζήλεψα, από εκεί και πέρα ήταν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, το γήπεδο είναι πολύ καλό, θα γίνει το FinalFour εδώ του χρόνου και ελπίζω να είμαστε εδώ. Βοηθάει και το γήπεδο. Η ατμόσφαιρα, ήταν πολύ πολύ καλή αλλά δεν μπορώ να πω ότι ζήλεψα. Αλλά ήταν πολύ πολύ καλή η ατμόσφαιρα».

Όσο για τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το ΣΕΦ, ο κύριος Αγγελόπουλος εξήγησε πως «η πολιτεία έχει κάποιες σκέψεις, αλλά όταν τις εξειδικεύσει, θα μιλήσουμε αναλυτικά. Δεν είναι ώρα ακόμη. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις, αλλά όταν μας ανακοινωθούν συγκεκριμένα πράγματα και εμάς, θα τα συζητήσουμε. Τότε θα μιλήσουμε και εμείς. Πρώτα περιμένουμε από την κυβέρνηση. Μακάρι να υπάρχει βελτίωση».

Η τελευταία ερώτηση είχε να κάνει με το εάν αφιερώνει κάπου τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του. Και ο κύριος Αγγελόπουλος απάντησε με νόημα. «Θα τα πούμε στην Κωνσταντινούπολη…».